HomeProduseLaptopuriZenBook Flip 13 OLED (UX363EA) îți îmbunătățește productivitatea cu o nouă abordare
ZenBook Flip 13 OLED UX363

ZenBook Flip 13 OLED (UX363EA) îți îmbunătățește productivitatea cu o nouă abordare

Multe tipuri de muncă presupun prezentări în fața colegilor de lângă tine, fie la birou, fie într-o ședință mare. Acest lucru este valabil și pentru munca la clasă, unde proiectele de grup și sesiunile de studiu implică în mod natural ecrane partajate. Formatele convenționale ale laptopurilor și tehnologiilor de afișare fac ca această practică, care pare simplă, să fie mai complicată decât ar trebui să fie. Multe LCD-uri apar întunecate și șterse la un unghi, în special când sunt privite din lateral. Iar formatul standard de tip scoică înseamnă că doar persoana care stă în fața acestuia va obține o vizualizare perfectă. Dacă laptopul tău nu are un ecran plat, formatul de tip scoică poate îngreuna și partajarea cu colegii tăi.

Convertibilul ZenBook Flip 13 OLED facilitează colaborarea și creația pe tot parcursul zilei. Designul cu balamale la 360 de grade îți permite să profiți de ecranul OLED Full HD nu doar pentru productivitatea tradițională în modul laptop; de asemenea, îți permite să convertești laptopul în modul cort sau stand pentru vizualizarea colaborativă a documentelor și a conținuturilor media, sau să îl rotești în modul tabletă pentru luarea rapidă de notițe și crearea de conținut cu mâna liberă cu ajutorul stiloului ASUS Pen.

ZenBook Flip 13 OLED UX363 în modul tabletă

ZenBook Flip 13 OLED UX363 în modul tabletă

Unghiurile largi de vizualizare și designul cu balamale convertibile facilitează partajarea ecranului cu colegii, familia sau prietenii, toți având siguranța că toată lumea se bucură de aceeași experiență extraordinară, indiferent unde te poartă ziua. Folosește laptopul în modul scoică sau răsucește-l în modurile cort sau stand pentru a se potrivi spațiului în care te afli, întotdeauna cu o reproducere consistentă a culorilor. Balamaua convertibilă și unghiurile largi de vizualizare ale OLED funcționează excelent împreună și în modul tabletă. Poți ține laptopul la un unghi confortabil sau îl poți așeza pe o masă fără să îți faci griji cu privire la schimbările de culoare sau contrast.

RECOMANDARE: Treci în revistă cele 10 motive să alegi un ecran OLED

Fie că lucrezi la un document, editezi o fotografie sau te pui la curent cu canalul tău preferat de YouTube, panoul ecranului ZenBook Flip 13 OLED este ușor de privit. Gama de culori vii se extinde până la 100 % din spațiul de culoare DCI-P3 de calitate cinematografică și este validat PANTONE pentru acuratețe. Datorită volumului consistent de culori OLED, culorile vor apărea vii, indiferent dacă te afli într-un birou bine iluminat, într-o sufragerie cu iluminare ambientală sau într-un dormitor întunecat. Nuanțele de negru veritabile și contrastul spectaculos ale ecranului ZenBook Flip 13 OLED conferă o claritate de invidiat documentelor, foilor de calcul și diagramelor. De asemenea, fotografiile, conținutul video și jocurile sunt toate prezentate exact așa cum au vrut artiștii.

Emisiile de lumină albastră ale acestui panou OLED sunt strict controlate, după cum o dovedește certificarea TÜV Rheinland. Ochii tăi vor rămâne proaspeți și atenți și după sesiuni lungi de lucru sau de joacă, iar adormirea după utilizarea ZenBook Flip 13 OLED nu va fi o problemă. Nivelurile scăzute de lumină albastră sunt deosebit de ușoare pentru ochii în curs de dezvoltare ai copiilor, ceea ce face din acest laptop o platformă ideală pentru utilizatorii mai tineri care învață și se joacă deopotrivă. Timpul de răspuns extrem de rapid al panourilor OLED garantează faptul că imaginea va rămâne clară și fără neclarități în timp ce parcurgi documente, foi de calcul sau pagini web. Când este timpul să te distrezi puțin, mișcarea în videoclipurile și jocurile cu ritm rapid va fi impecabil de clară.

ZenBook Flip 13 OLED UX363

ZenBook Flip 13 OLED UX363

Cu ZenBook Flip 13 alături de tine, ziua ta de lucru va fi alimentată de procesoarele Intel Core de a 11-a generație care pot ajunge până la un procesor quad-core Core i7-1165G7, care conține procesoare grafice integrate Intel Iris Xe, capabile să se ocupe cu ușurință și cu aplomb de toate graficele, fotografiile și videoclipurile tale. Același procesor grafic îți va permite să participi la jocuri ușoare atunci când ai terminat lucrul. Opțiunile de memorie de până la 16 GB oferă suficiente rezerve pentru multitasking-ul intens.

Unele zile de lucru se prelungesc cu ore suplimentare și probabil că vei dori să continui să îți folosești laptopul fără cablu și atunci când ajungi acasă. Autonomia bateriei de până la 16 ore îți oferă suficient timp pentru ambele (și chiar mai mult), iar laptopul se poate încărca până la 60% din capacitate în doar 49 de minute. În timpul sesiunilor lungi de tastare, balama ErgoLife îți salvează degetele și încheieturile mâinilor prin ridicarea părții din spate a laptopului atunci când este deschis în modul scoică. În ciuda faptului că este un convertibil la 360°, UX363EA cântărește doar 1,32 kg și are o grosime de numai 14 mm. Conectivitatea wireless WiFi 6 și Bluetooth 5.0 și o selecție de porturi, inclusiv conectori Thunderbolt 4, completează principalele specificații.

Specificațiile lui ZenBook Flip 13 OLED

  • Model: UX363EA
  • CPU: Intel Core i7-1165G7, Intel Core i5-1135G7
  • Ecran: 13 inchi Full HD OLED 100% DCI-P3, Pantone Validated, Touchscreen
  • GPU: Grafică integrată Intel Iris Xᵉ
  • Memorie: Până la 16 GB LPDDR4X
  • Stocare: Până la 1 TB pe SSD NVMe
  • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 4 USB Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 1 x HDMI 1.4, adaptor audio USB-C
  • Dimensiuni: 30,5 x 21,1 x 1,2 cm
  • Greutate: 1,3 kg
  • Baterie: 67 Wh

VEZI OFERTA ONLINE