HomeStiriNoi indicii despre marea lansare ASUS de pe 5 ianuarie 2022

Noi indicii despre marea lansare ASUS de pe 5 ianuarie 2022

După primul teaser, ASUS continuă să ne ofere indicii despre evenimentul de lansare „The Incredible Unfolds” ce va avea loc în cadrul CES 2022, pe 5 ianuarie 2022 ora la 19:00 (ora Românei). Poți salva un reminder în calendar pentru a urmări lansarea și ai șansa să câștigi un ASUS Companion Kit la giveaway-ul global.

Mereu în căutare de idei și experiențe incredibile, am descoperit inovații în galaxie și le valorificăm pentru o viață inteligentă și plină de bucurie pentru toată lumea, transmite compania în textul atașat clipul de mai jos.

Cel de-al doilea episod video, prezintă naveta spațială (cu aripi mobile) explorând universul. Este vizualizată o curbură spațiu-timp, în acord cu întrebarea din social media: Care va fi următoarea noastră lansare care își propune să transceadă timpul și spațiul?

Trecerea timpului ne-a fost sugerată anterior și de emblema ASUS de pe acel boarding pass, emblemă realizată sub forma literei A cu prilejul celei de-a 30-a aniversări a companiei. Ținând cont și de termenul Unfold din titlul evenimentului, cât și de aripile flexibile ale navetei, poate fi vorba de un produs cu o flexibilitate aparte, bazat pe experiența anterioară a companiei. ASUS a lansat numeroase produse cu mecanisme flexibile ca: Taichi, Transformer sau Zenbook Pro Duo.