HomeStiriLansariLaptopurile ASUS Zenbook Pro dotate cu ecrane OLED oferă mobilitate creatorilor avansați
Laptop Zenbook Pro UX535

Laptopurile ASUS Zenbook Pro dotate cu ecrane OLED oferă mobilitate creatorilor avansați

Creatorii de conținut aflați în continuă mișcare ce caută laptopuri compacte, subțiri și ușoare pot opta pentru Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582) și ZenBook Pro 15 OLED (UX535 / UM535).

Zenbook Pro Duo 15 OLED, laureat la CES 2021 pentru inovație, este un notebook de înaltă performanță, dotat cu ecran principal OLED tactil de 15,6 inchi, care introduce noul ASUS ScreenPad Plus ce se înclină automat la deschiderea capacului. E vorba de un ecran tactil secundar de 14 inchi întins pe toată lungimea panoului principal alături de care funcționează perfect pentru multitasking fără efort.

ZenBook Pro Duo UX582

ZenBook Pro Duo UX582 utilizat într-o aplicație profesională

ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe remarcabile, beneficiind de un procesor Intel Core i9 și o placă grafică discretă de nivel profesional ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce RTX 3070 pentru a simplifica muncă în sarcinile creative solicitante. ZenBook Pro Duo 15 OLED are o gamă complete de porturi I/O, inclusiv două porturi USB-C Thunderbolt 3 ultra-rapide care suportă transferuri de date de până la 40 Gbps, împreună cu funcționalitatea DisplayPort.

VEZI OFERTA ONLINE OFERTA #2

Cel de-al doilea ecran poate fi integrat și în touchpad. E cazul seriei ZenBook Pro 15 OLED de 15,6 inchi, care cuprinde atât configurații cu procesoare Intel Core seria H (UX535), cât și cu AMD Ryzen seria 5000 (UM535).

Laptopurile au până la 32 GB de memorie RAM și placă grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti pentru performanțe puternice în activitățile creative desfășurate în deplasare. Un SDD PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB oferă stocare ultra-rapidă, iar pentru îmbunătățirea productivității, Zenbook Pro 15 OLED (UX535) include cel mai nou ASUS ScreenPad, un ecran tactil secundar color de 5,65 inci integrat în touchpad-ul acoperit cu sticlă. Acesta permite o interacțiune ușoară prin intermediul ScreenXpert 2, o interfață nouă foarte intuitivă, asemănătoare celor de pe smartphone-uri.

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)

Balamaua ErgoLift fabricată cu precizie creează o poziție confortabilă de tastat, iar camera IR permite autentificarea facială prin Windows Hello. Interfața integrată WiFi 6 (802.11ax) oferă conectivitate wireless ultra-rapidă, îmbunătățită de tehnologia ASUS WiFi Master Premium pentru stabilitate conexiunii.

VEZI OFERTA ONLINE

Ecranele OLED HDR cu rezoluții de până la 4K de pe aceste laptopuri Zenbook împărtășesc multe dintre caracteristicile seriei Studiobook: acuratețea culorilor validată PANTONE, acoperirea 100% a gamei de culori DCI-P3, nivelul de protejare a vederii certificat de TÜV.

RECOMANDARE: Descoperă toate produsele lansate de ASUS în evenimentul „Create The Uncreated”