HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS cu procesoare Intel Core i3 sunt o alegere practică
Laptopul X509

Laptopurile ASUS cu procesoare Intel Core i3 sunt o alegere practică

Laptopurile ASUS, echipate cu procesoare Intel Core i3 din generația a 10-a, sunt deja disponibile în magazinele specializate din țara noastră. Portabilele cu procesor Intel Core i3 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care pun accentul pe caracterul practic al acestor modele. Fie că îmbracă forma portabilelor VivoBook, cum ar fi K512JA cu procesor Intel Core i3-1005G1, 8GB memorie RAM și ecran Full HD de 15,6 inchi sau a modelului X509JA cu hard disk de 1TB, laptopurile ASUS au tehnologii unice care le fac să se așeze în fața plutonului.

Noul display NanoEdge are o ramă foarte subțire pe cele patru laturi ale ecranului, oferind un raport uimitor ecran/corp. Utilizatorul are la dispoziție o suprafață utilă mai mare, fără o creștere majoră a dimensiunilor generale ale portabilului.

Balamaua ErgoLift înclină corpul și tastatura pentru mai mult confort. Spațiul creat între laptop și suprafața pe care este așezat îmbunătățește răcirea și permite o mai bună distribuție a sunetului. Vezi mai jos ofertele ASUS pentru portabile echipate cu procesoare Intel Core i3.

Vezi oferta X509JA / X512JA Vezi oferta X509JA