HomeStiriAura Sync îți luminează calea în Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2

Aura Sync îți luminează calea în Euro Truck Simulator 2

Unul dintre cele mai plăcute simulatoare de condus camioane, Euro Truck Simulator 2, ne aduce o surpriză foarte plăcută. Sistemul de iluminare Aura Sync de la ASUS va funcționa în mod sincronizat cu evenimentele din joc. Vestea e cu atât mai bună cu cât Euro Truck Simulator 2 este apreciat și jucat de o mulțime de gameri care doresc să exploreze autostrăzile și străzile europene în c[utarea de noi provocări.

Sistemul de iluminat Aura Sync este prezent pe majoritatea sistemelor și laptopurilor noi de gaming de la ASUS și nu numai. De la lansarea programului Aura SDK, numeroși parteneri au lansat dispozitive periferice compatibile cu luminile Aura.

ASUS și SCS Software au făcut o treabă excelentă prin integrarea Aura Sync în jocul Euro Truck Simulator 2. Atunci când ești pe stradă, fiecare tastă asociată unei funcții este iluminat. Grupurile de culori indică funcțiile similare. De exemplu, tastele pentru săgeți și cele WASD sunt iluminat într-o nuanță de verde. Poți schimba perspectiva condusului cu tastele numerice, precum și culorile asociate. Tastaturile laptopurilor de gaming de la Republic of Gamers au iluminare Aura Sync, culorile fiind intense și plăcute ochiului, mai ales seara.

Euro Truck Simulator 2 oferă 17 modele de camioane de la 7 producători diferiți. Toate camioanele din joc sunt recreate după designul celor reale, fiind create împreună cu partenerii pentru a asigura faptul că funcțiile din realitate sunt reflectate cu precizie în joc. Fiecare camion poate fi personalizat într-un număr nenumărat de moduri începând de la selectarea dimensiunii cabinei și a șasiului, prin selectarea motorului și a transmisiei până la o cantitate nesfârșită de elemente decorative, de la oglinzi la lucrurile personale. Toate aceste opțiuni îți permit să adaptezi camionul conform preferințelor tale.

Toate setările tale pot fi stocate pe ROG Keystone pentru a le avea cu tine oriunde te-ai duce.

Cerințe de sistem recomandate pentru Euro Truck Simulator 2

  • Procesor: Quad-Core 3.0GHz
  • RAM: 6 GB
  • Placă video: Minimum GeForce GTX 760 (2 GB)
  • OS: Windows 7/8.1/10 64-bit
  • Spațiu pe disc: 120 MB
  • Memorie video dedicată: 2048 MB

Sistemele și laptopurile de gaming de la Republic of Gamers depășesc cerințele de sistem ale majorităților jocurilor existente pe piață. Experiența Euro Truck Simulator 2 este acum și mai plăcută datorită graficii perfecte, a ecranelor de înaltă calitate și a iluminatului Aura Sync.

Video: Euro Truck Simulator 2