HomeProduseLaptopuriNotebook-ul ASUS X509 îți facilitează lucrul de oriunde te-ai afla
Alege un laptop ASUS X509

Notebook-ul ASUS X509 îți facilitează lucrul de oriunde te-ai afla

Notebook-urile ASUS X509JA și X509JB, cu toate configurațiile lor variate, sunt perfect dotate pentru lucru, în orice condiții. Laptopul fiind sinonim cu mobilitatea, locul tău de muncă poate fi oriunde, într-un birou care respectă cu strictețe normele de distanțare socială, la domiciliul tău de unde probabil că citești aceste rânduri sau oriunde altundeva poți lucra în siguranță zilele astea.

Ce-i trebuie lucrătorului mobil?

  • Un ecran luminos și perfect lizibil în orice condiții de iluminare, inclusiv pe lumină puternică de zi: check!
  • O diagonală a ecranului suficient de mare pentru a putea plasa comod toate ferestrele aplicațiilor productive folosite, să zicem una de 15,6 inchi: check!
  • Un procesor puternic și o memorie care să permită un multitasking productiv comod: check!
  • Un suport rapid pentru stocarea datelor care să faciliteze un transfer și un backup rapid de fișiere: check!
  • Chef de muncă: … error :)

Putere mai mult decât suficientă

Diversele configurații disponibile pentru modelele X509JA și X509JB sunt echipate cu unul dintre cele trei procesoare de la Intel: Core i3-1005G, Core i5-1035G1 sau Core i7-1065G7. În funcție de tipul de muncă, îți poți alege un sistem aflat la nivelul optim de putere necesară, investindu-ți inteligent bugetul. Toate configurațiile pe care ți le propunem mai jos au drept numitor comun cantitatea de 8 GB de memorie RAM, care ar trebui să fie suficientă pentru orice sarcină de lucru în activități de tip office.

Ecranul oferit pe toate configurațiile este unul comod de urmărit, cu diagonala de 15,6 inchi, rezoluție Full HD, acoperire mată anti-reflexii, iar în cazul celor mai puternice configurații, cele cu procesor Core-i7, marginile NanoEdge ale ecranului rezultă într-un raport ecran/carcasă de 82,5 procente. Imaginile afișate sunt clare și bine echilibrate cromatic și suficient de lizibile în orice condiții ambientale. Dar pentru că vorbim aici de mașinării de business, plăcile video dedicate lipsesc, însă chip-urile grafice integrate sunt mai mult decât suficiente pentru office.  Modele ASUS X509JB sunt dotate cu o placa video dedicată NVIDIA GeForce MX110, cu 2 GGB de memorie video. Stocarea este asigurată de SSD-uri M.2 de 256 sau 512 GB, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru majoritatea nevoilor de lucru.

Modelele ASUS X509 oferă o autonomie a bateriei litiu-polimer de trei ori mai mare decât a bateriilor litiu-ion standard. Cu tehnologia de încărcare rapidă a lui ASUS printr-un adaptor de 65 W, o baterie descărcată poate fi încărcată la nivelul de 60 de procente în doar 49 de minute. Bateria oferă o putere de 32 Whr.

Modelele propuse ASUS X509 sunt echipate cu portul reversibil USB-C 3.1, care oferă conectare facilă și viteze de transfer al datelor de până la zece ori mai mari decât vechile conexiuni USB 2.0. Laptopurile includ însă și porturi USB 3.1 și USB 2.0, ieșire HDMI și un card reader microSD, așa că îți vei putea conecta fără probleme toate perifericele favorite, ecrane externe sau proiectoare.

Că tot am menționat dispozitivele de intrare, trebuie spus că tastatura lui X509 este una completă, incluzând și un number pad mai compact grație unui aranjament ingenios al tastelor și este iluminată, așa că vei putea lucra foarte comod chiar și în medii slab iluminate. Designul ergonomic al tastaturii oferă o spațiere bună a tastelor, care au o cursă comodă de 1,4 mm, ce oferă o experiență de tastare confortabilă.

Laptopul X509 premiat iF Design

Laptopul X509 premiat iF Design

Greutatea de numai 1,8 kg, îl face pe ASUS X509 extrem de portabil, așa că va fi foarte ușor de transportat. Iar carcasă arată și foarte bine, cu finisajele pe gri sau argintiu transparent ale modelelor propuse. În plus, accesul la ASUS X509 nu a fost niciodată mai ușor și mai sigur, grație unui senzor de amprente încorporat în touchpad și sistemului de autentificare Windows Hello, așa că nu va trebui să tastezi parola de fiecare dată.

… și pe urmă distracția

ASUS SonicMaster este o combinație de hardware, software și reglaje audio creată în scopul de a-ți oferi cea mai bună experiență audio. Așa că îți poți înveseli un pic lungile ore de lucru cu muzica pe care o iubești. Un codec de nivel profesional asigura codarea și decodarea audio precisă, în vreme ce amplificatoarele, boxele mari și camerele de rezonanța perfect adaptate pentru carcasa lui ASUS X509 vor asigura o redare audio puternică și un bas mai pronunțat. Procesarea adițională a semnalului îți oferă detalii mai fine, filtrează zgomotele și îmbunătățește claritatea sunetului, pentru a-ți oferi o experiență cu adevărat captivantă.

Vezi oferta ASUS X509JA Vezi oferta ASUS X509JB