HomeStiriLansariEcranul OLED intră și în dotarea laptopurilor business: ExpertBook B5 Flip OLED
ExpertBook B5 Flip OLED (B5302F)

Ecranul OLED intră și în dotarea laptopurilor business: ExpertBook B5 Flip OLED

Tradiționalul ASUS ExpertBook B5 OLED și convertibilul ExpertBook B5 Flip OLED sunt construite pentru a aborda cu stil lumea afacerilor. Ambele laptopuri dispun de un șasiu minimalist prelucrat cu precizie, care împinge limitele portabilității.

ExpertBook B5 Flip OLED beneficiază în plus de un ecran rabatabil la 360° pentru o flexibilitate maximă. Notebook-urile sunt pregătite pentru călătoriile de afaceri, oferind o uimitoare durată de viață a bateriei pentru întreaga zi și fiind proiectate cu multiple tehnologii de ultimă oră pentru a îmbunătăți eficiența muncii în deplasare. Printre acestea se numără procesorul Intel Core de generația a 11-a, anularea zgomotului de fond prin AI, suportul RAID dual-SSD, ASUS NumberPad 2.0 și panoul OLED care redă imagini uimitoare în orice context.

ExpertBook B5 Flip OLED are un ecran OLED HDR cu rezoluție FullHD, care oferă culori strălucitoare și imagini foarte detaliate și realiste, cu acoperire de 100% a gamutului de nivel cinematografic DCI-P3.

ExpertBook B5 Flip OLED și modurile sale de operare

ExpertBook B5 Flip OLED și modurile sale de operare

Laptopurile sunt dotate cu funcții de protecție a confidențialității și a datelor de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă integrat și un chip TPM 2.0. ExpertBook B5 OLED și ExpertBook B5 Flip OLED sunt partenerii puternici și portabili perfecți pentru lumea corporatistă.

ExpertBook B5 Flip OLED cântărește doar 1,3 kg și are un profil de doar 16,9 mm. Laptopul este certificat Intel Evo, deci poți fi sigur că oferă cele mai bune performanțe, eficiență și conectivitate.

Urmărește prezentarea lui ExpertBook B5 Flip OLED

RECOMANDARE: Descoperă toate produsele lansate de ASUS în evenimentul „Create The Uncreated”