HomeProduseLaptopuriZenBook Pro Duo 15 OLED este visul unui creator de conținut
ZenBook Pro Duo UX582

ZenBook Pro Duo 15 OLED este visul unui creator de conținut

Atunci când munca ta creativă este în joc, un ecran cu culori precise este salvator. Acest lucru este cu atât mai adevărat în cazul unui laptop pe care îl poți lua cu tine la sediile clienților sau la ședințe foto și video. Am asociat tehnologia OLED cu un laptop profesional incredibil de puternic pentru anul 2021, sub forma modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED.

ZenBook Pro Duo 15 OLED are două trucuri în proverbiala sa mânecă: un panou principal OLED de 15,6 inchi asociat cu un ecran secundar 4K ScreenPad Plus deasupra tastaturii. Afișajul principal reproduce toate culorile spațiului de culoare standard cinematografic DCI-P3, ceea ce îți oferă garanția că munca ta va avea un aspect coerent pe o gamă largă de sisteme și monitoare în timpul prezentărilor sau colaborărilor cu clienții. Ambele au suport pentru stylus, astfel încât să poți folosi stiloul ASUS Pen inclus pentru a desena pe ele, pentru a ajunge imediat la comenzi rapide și pentru a gestiona obiectele și ferestrele de pe ecran.

RECOMANDARE: Treci în revistă cele 10 motive să alegi un ecran OLED

Ecranul principal este validat PANTONE și calibrat din fabrică la o valoare medie Delta E mai mică de doi, iar conformitatea cu VESA DisplayHDR 500 True Black înseamnă că poți vizualiza și edita videoclipuri cu gamă dinamică ridicată cu toată încrederea. Mai mult, acest panou OLED menține un volum de culoare constant la toate nivelurile de luminozitate pentru a te asigura că munca ta va avea un aspect consistent, indiferent dacă te afli pe un platou de filmare sau într-un studiou foto bine iluminat sau într-o cameră de editare întunecată. În concluzie, acest ecran superb face din ZenBook Pro Duo 15 OLED instrumentul creativ ideal pentru a te ajuta să-ți modelezi viziunea creativă.

După cum îți poate spune orice profesionist, există puține lucruri în lume mai practice decât un al doilea (sau al treilea) ecran. Un ecran suplimentar este neprețuit pentru a lucra eficient, datorită spațiului suplimentar disponibil pentru barele de instrumente, comenzile rapide, filele din browser și aplicațiile secundare. Zilele de lucru de acasă necesită păstrarea la îndemână și a unor aplicații de comunicare suplimentare. Acestea ocupă un spațiu prețios, dar sunt utile la maximum atunci când sunt vizibile tot timpul.

Ecranul exclusiv ScreenPad Plus de pe ZenBook Pro Duo 15 OLED constituie un excelent element de stimulare a productivității. Nu numai că poți plasa pe el ferestre plutitoare și aplicații secundare, dar poți profita la maximum de suitele de productivitate existente, în multiple feluri. Pictorii și fotografii își pot muta instrumentele și pensulele pe el și pot lăsa ecranul principal pentru capodoperele lor. Artiștii 3D și arhitecții își pot plasa bibliotecile de materiale și perspectivele suplimentare pe ecranul secundar, iar editorii video, producătorii audio și inginerii îl pot folosi pentru cronologii și plug-in-uri. Ambele ecrane sunt certificate TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, reducând oboseala ochilor în timpul sesiunilor de lucru prelungite și minimizând perturbările ritmului circadian, astfel încât să nu pierzi somnul și să nu îți afectezi odihna.

Pentru a-ți oferi controlul complet al ScreenPad-ului, am adăugat noi funcționalități la suita de gestionare ScreenXpert 2 existentă. Noul instrument Control Panel (Panou de control) funcționează cu aplicațiile Adobe pentru a te ajuta să-ți fluidizezi fluxul de lucru creativ și să deschizi noi frontiere ale posibilităților creative. Control Panel se integrează cu Photoshop, Premiere Pro, After Effects și Lightroom Classic, oferind cadrane, cursoare și butoane pe ScreenPad care sunt toate conectate la funcționalitatea aplicațiilor. Creativitatea nu a fost niciodată mai agilă.

Alimentarea mai multor aplicații care utilizează intensiv grafica pe două ecrane 4K în același timp necesită un hardware intern consistent. Din acest motiv, ZenBook Pro Duo 15 OLED este dotat cu un procesor octa-core Intel Core i9-10980HK și o impresionantă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 de ultimă generație, cu capacități grafice 3D puternice și suport pentru ray-tracing. Sistemul de răcire Active Aerodynamic System Plus cu două ventilatoare și șase conducte de căldură previne blocajele termice, menținând procesorul și placa grafică la viteza lor nominală în timpul sesiunilor lungi.

Carcasa din aliaj de magneziu cu un aspect mătăsos și fin se deschide cu ajutorul unei balamale ErgoLift care ridică tastatura atunci când laptopul este deschis, îmbunătățind confortul în timpul tastării, răcirea și calitatea redării audio. În pofida celor două ecrane și a hardware-ului de calitate superioară, laptopul măsoară sub un inch grosime. Suportul pentru palmă inclus oferă comoditate suplimentară și ajută la prevenirea leziunilor provocate de eforturi repetitive chiar și în timpul sesiunilor lungi de editare. Fiecare laptop ZenBook Pro Duo 15 OLED este supus unei baterii de teste fizice, inclusiv teste de umiditate, vibrații și șocuri, astfel încât îl poți transporta fără să-ți faci griji că o ușoară lovitură sau cădere îl va deteriora.

ZenBook Pro Duo 15 OLED

  • Model: UX582
  • CPU: Core i9-10980HK, Core i7-10870H
  • Ecran: 15,6 inchi UHD OLED 100% DCI-P3, Pantone Validated, Touchscreen, UHD ScreenPad Plus
  • GPU: GeForce RTX 3070
  • Memorie: Până la 32 GB DDR4
  • Stocare: Până la 1 TB pe SSD
  • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 3 USB Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 2 Type-A, 1 x HDMI 2.1, 1 x jack audio combo
  • Dimensiuni: 359 x 249 x 21,5 mm
  • Greutate: 2,4 kg
  • Baterie: 92 Wh

VEZI OFERTA ONLINE VEZI OFERTA 2