HomeProduseLaptopuriTrei laptopuri și un singur trend: Back to School!

Trei laptopuri și un singur trend: Back to School!

Oricât de surprinzător ar părea, începutul oricărui nou an școlar este o perioadă agitată nu doar pentru producătorii de rechizite, ci și pentru cei de laptopuri. Da, ai citit bine și da, laptopul face deja parte din gama de rechizite esențiale necesare oricărui elev. Desigur, nu se putea ca ASUS să nu ridice două degete alături de școlari la primul apel al anului. Are și de ce, pentru că părinții au de unde alege din oferta vastă a reputatului producător.

Noi vă sugerăm trei astfel de modele, capabile să depășească statutul de simplu instrument pentru educație, devenind un adevărat companion indispensabil oricărui elev.

Vivobook 15 (X1502, 12th Gen Intel)

Vivobook 15

Vivobook 15

ASUS Vivobook 15 vine cu toate funcțiile de care ai crede că ar putea avea nevoie copilul tău la școală și cu alte câteva despre care nici nu ți-ai imaginat cât de mult îmbunătățesc viața micilor utilizatori. Pentru că „îmbunătățire” este cuvântul cheie care descrie cel mai bine acest model, oferind caracteristici excelente, de la puternicul procesor Intel Core™ de a 12-a generație, până la afișajul clar și precis, balamaua cu deschidere la 180°, culorile moderne și designul geometric precis.

Pentru sarcini de lucru solicitante, procesorul Intel Core™ i7-1260P de a 12-a generație este perfect, fie că vorbim de streaming, de navigare web sau editare, de chat video sau pur și simplu de a-ți face temele acasă. Capabil de viteze de până la 4,7 GHz cu Turbo Boost, este cea mai performantă generație de până acum, lucrând în tandem cu 16 GB memorie și un SSD de 512 GB.

Noul Vivobook oferă o disipare excepțională a căldurii, prin intermediul celor două conducte de răcire actualizate și a noului ventilator IceBlades, care accelerează în mod eficient transferul de căldură. Ventilatorul IceBlades cu 87 de lamele și rotorul său sunt realizate dintr-un polimer de cristal-lichid care le permite să fie mai ușoare și mai subțiri decât ventilatoarele obișnuite. Lamelele IceBlade au un design aerodinamic curbat 3D, permițând ventilatorului să obțină un flux de aer mai bun și mai silențios, grație rulmenților cu dinamică fluidă, care reduc și mai mult vibrațiile și zgomotul.

Display-ul NanoEdge clar și cu rame subțiri oferă unghiuri largi de vizualizare și este certificat TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră dăunătoare.

Un alt element de confort care trebuie menționat  este balamaua cu deschidere la 180°, care facilitează partajarea conținutului de pe ecran cu cei din jur. Iar tastatura iluminată (opțională) de pe Vivobook 15 este perfectă pentru lucru în medii mai întunecate.

Vezi oferta online

Zenbook 14 OLED (UM3402, AMD Ryzen 5000)

Zenbook 14 OLED

Zenbook 14 OLED

Măsurând doar 16,9 mm în grosime și având o greutate de numai 1,39 kg, Zenbook 14 OLED este construit pentru o portabilitate fără efort. Designul uluitor este elegant atemporal, dar complet modern, iar ecranul tactil OLED HDR NanoEdge 16:10 2.8K expansiv oferă imagini perfecte. Acest afișaj luminos de până la 550 de niți este validat PANTONE® pentru acuratețea culorilor și are o gamă 100% DCI-P3 de calitate cinematografică pentru culori vii.

Zenbook 14 OLED oferă performanțe superbe, fiind alimentat de procesoarele AMD Ryzen™ seria 7000 , grafică AMD Radeon™ , 16 GB RAM și 1 TB PCIe 3.0 SSD pentru performanțe superbe, la care se adaugă și o baterie de lungă durată de 75 Wh, care oferă autonomii de până la 22 de ore.

Designul este plin de funcții bine gândite, cum ar fi conectarea printr-o singură atingere cu un senzor de amprentă pe butonul de pornire, noua tastatură și touchpad ASUS ErgoSense și ASUS NumberPad 2.0 pentru introducerea ușoară a datelor.

Vezi oferta online

Zenbook 14X OLED UX3404VA

Zenbook 14X OLED

Zenbook 14X OLED

Noul Zenbook 14X OLED este un laptop ecologic, subțire și ușor și îți oferă o alegere între Sandstone Beige / Bej Gresie, cu un finisaj remarcabil, asemănător cu ceramica, pe capac, sau Gri Inkwell senin. În interior, rulează unul dintre cele mai recente procesoare Intel din seria H de a 13-a generație, cu 32 GB de memorie LPDDR5 rapidă și un SSD PCIe 4.0 de 1 TB.

Are, de asemenea, un afișaj OLED HDR NanoEdge de 14,5 inchi, 16:10, 2,8K, 120 Hz.1, placă grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3050 și o baterie mai mare de 70 Wh.

Finisajul Sandstone Beige folosește un proces special pentru a transforma capacul de aluminiu într-un aluminiu ceramic cu plasmă exclusiv pentru ASUS. Acest proces folosește apă pură și nu sunt necesari compuși organici, acizi puternici sau metale grele. Rezultatul: creșterea rezistenței la uzură, protecție împotriva coroziunii, management termic, duritate și durată de viață.

Zenbook 14X OLED oferă performanțe fără compromis într-un design compact, subțire și ușor, împreună cu o baterie puternică de lungă durată.

Vezi oferta online