HomeStiriLansariRecomandarea săptămânii: cloud gaming cu ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip
Gaming din cloud pe ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Recomandarea săptămânii: cloud gaming cu ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Dacă nu vrei să investești într-o mașinărie dedicată gaming-ului, nu înseamnă că nu poți avea parte de o astfel de experiență, grație posibilității de a juca jocuri găzduite în cloud. Acestea rulează pe servere, la tine ajungând doar semnalul video transmis în regim de streaming. E un sistem ingenios, care îți permite jucarea unor titluri solicitante de nivel AAA chiar dacă nu ai la dispoziție un computer performant, cu placă video dedicată.

Este suficient să îți iei noul ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip, care îmbină imagini incredibil de realiste cu performanțe excepționale, pentru a oferi experiențe de joc în cloud de neegalat și productivitate non-stop din mers. Dispozitivul are un afișaj WUXGA captivant în format 16:10, cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz, o tastatură anti-ghosting cu iluminare RGB în patru zone și tehnologie WiFi 6E ultra-rapidă.

Vezi oferta online

Laptop ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Laptop ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip are o carcasă rezistentă și un aspect distinctiv, care include o nuanță de portocaliu pe tastele WASD, un detaliu inedit. Estetica rafinată este scoasă în evidență de nuanța Pearl White a finisajului, de sigla ASUS argintie și de acele tastele WASD cu accente de portocaliu, care vor atrage jucătorii. În plus, balamaua 360° ErgoLift ajustează fără probleme și fixează afișajul în orice unghi, ba mai mult, ridică și inclină tastatura în poziția perfectă de tastare.

Ecranul tactil cu rată de reîmprospătare la 144 Hz oferă cadre vii, realiste, fără estompări și decalaje, atrăgându-te în vaste lumi virtuale. Panoul NanoEdge pe trei laturi cu format generos 16:10 are ca rezultat un raport ecran-corp mai mare pentru a maximiza suprafața de afișare pentru un nivel și mai mare de imersiune.

Gaming din cloud pe ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Gaming din cloud pe ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Poți juca jocuri prin streaming care sunt rulate de pe cel mai puternic super-computer de jocuri din lume, NVIDIA GeForce NOW SuperPod, iar viteza poate atinge 120 de cadre pe secundă, cu funcții grafice de ultimă generație, cum ar fi ray-tracing și multe altele. Poți găsi și lansa cu ușurință jocuri cu butonul „Everything”.

Laptop ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Laptop ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Tastatura, touchpad-ul și zona de sprijin pentru mâini sunt protejate de ASUS Antimicrobial Guard, care este dovedit științific că inhibă creșterea bacteriilor cu până la 99% pe o perioada de 24 de ore, pentru a menține Chromebookul tău într-o stare de igienă optimă.

Fiind echipat cu un procesor Intel Core i7 de până la a 12-a generație și 16 GB de memorie, acest Chromebook oferă tot ce ai nevoie pentru jocuri în cloud și productivitate. Accesul ușor la aplicațiile Google Workspace precum și alte aplicații de productivitate din magazinul Google Play îți permite să rezolvi rapid proiectele de serviciu sau să te bucuri de divertisment din mers. Nu în ultimul rând, ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip îndeplinește standardul militar MIL-STD 810H, extrem de exigent, trecând și teste stricte care îi garantează fiabilitatea și rezistența.

Vezi clipul video ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip