HomeProduseLaptopuriProductivitate maximă cu un laptop StudioBook – OFERTE CURENTE
ASUS ProArt StudioBook

Productivitate maximă cu un laptop StudioBook – OFERTE CURENTE

Tuturor ne place să vedem conținut multimedia la înaltă rezoluție cu efecte speciale uimitoare. Și majoritatea avem și cu ce să vizualizăm tot acest conținut. Dar plăcile noastre video performante sunt create pentru redarea, nu pentru crearea de conținut, iar cei care sunt în aceasta branșă și trebuie să petreacă lungi ore în așteptarea unei randări video 4K au nevoie de instrumente de lucru mult mai bine adaptate specificului muncii lor.

Dacă te preocupă foarte serios creșterea productivității personale, atunci ai nevoie de un instrument specializat, precum un laptop din seria StudioBook de la ASUS. Iar vestea bună este că vei găsi imediat așa ceva pe piața românească sub forma laptopului ASUS ProArt StudioBook Pro 15, care este disponibil în câteva variante de configurare.

Vezi oferta de laptopuri StudioBook Vezi oferta StudioBook Pro 15 W500G5T-HC012R

Cel mai surprinzător va fi pentru tine să descoperi nu un înlocuitor de desktop, cum probabil că te-ai aștepta, ci un sistem incredibil de portabil, ProArt StudioBook Pro 15 fiind cel mai compact model din această gamă, fără a face compromisuri în materie de performanță. Puternica sa soluție grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 Max Q se achită cu ușurință de cele mai dificile sarcini de utilizare, în timp ce ecranul sau de 15,6 inchi Validat PANTONE, cu rezoluție 4K UHD, asigură perfecțiunea imaginilor până la nivel de pixel, de fiecare dată.

StudioBook Pro 15 te poate însoți oriunde te-ai duce datorită profilului său subțire, de doar 18,9 mm, și greutății de doar 2 kg. Carcasa sa metalica ranforsată este mult mai rezistentă în condiții de utilizare zilnică, asigurându-i un aspect deosebit de atrăgător. Designul ecranului cu trei margini ultra-subțiri de tip NanoEdge are o grosime de doar 7,5 mm în partea de sus și pe laterale, oferindu-i modelului StudioBook Pro 15 un raport ecran-carcasă de 82%, pentru imagini deosebit de captivante.

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Echilibrul perfect între performanțe grafice, de calcul și portabilitate este atins grație combinației dintre puternicul său procesor Intel Core i7-9750H, soluția grafică NVIDIA Quadro RTX 5000 Max Q și designul cu soluții de stocare duale. Soluția grafică profesionistă de la NVIDIA oferă performanțe superioare, permițându-ți să duci la îndeplinire cu ușurință sarcini de utilizare dificile, cum ar fi randările 3D, editarea video și crearea de conținut.

Toată această putere produce și o considerabilă cantitate de căldură, așa că sistemul de răcire foarte performant este o combinație avansată de elemente hardware și funcții software ce au rolul de a asigura temperaturile optime, indiferent de sarcina pe care trebuie să o rezolve. Cele șase conducte de căldură îndepărtează căldura din zona CPU-ului și GPU-ului, iar lamelele ultra-subțiri din cupru ale celor patru radiatoare ajută, de asemenea, la o disipare mai eficientă a căldurii.

În plus, urechile tale vor fi de-a dreptul încântate! ASUS SonicMaster Premium îți oferă o experiență audio excepțională. Dezvoltată de către echipa de ingineri audio ASUS Golden Ear, configurația sa stereo oferă o gamă sonoră captivantă și un sunet cu bași puternici și înalte extraordinare.

Vezi oferta de laptopuri StudioBook Vezi oferta StudioBook Pro 15 W500G5T-HC012R

Urmărește o prezentare video în română a unui astfel de laptop puternic pentru editare: