HomeProduseLaptopuriVIDEO: Cum a evoluat designul laptopurilor ASUS
Laptopul X509 premiat iF Design

VIDEO: Cum a evoluat designul laptopurilor ASUS

Într-o lume a computerelor în care performanța de top a devenit deja un numitor comun, fiind oferită implicit în cele mai multe modele, ceva te va face întotdeauna să alegi, ceva va deveni preferința ta și, în cele din urmă, te va face să duci mâna către portofel. Acel ceva care îți influențează viața și alegerile dincolo de nivelul conștient este forma combinată cu culoarea. Altfel spus, designul, care este factorul diferențiator în cele mai multe cazuri, atunci când performanța nu este o problemă.

ASUS a înțeles de mult importanța crucială a livrării performanței în cel mai potrivit vehicul pentru o anumită categorie de utilizatori și a dezvoltat, de-a lungul timpului, un limbaj subtil al designului, care vorbește utilizatorilor dincolo de cuvinte și le induce o stare de spirit optimă, sincronă cu personalitatea și obiceiurile lor.

O stare cu adevărat Zen apare atunci când designul se împletește cu funcționalitatea, cum este, spre exemplu, cazul ingenioasei balamale ErgoLift, care nu doar că arată inedit, ci oferă și o comodă poziție de tastare. În plus, designul oferă și un alt beneficiu, care poate că nici nu este conștientizat de utilizatori la prima vedere, și anume facilitarea circulației aerului în zona fantelor sistemului de răcire. Genial de simplu!

Designul este un principal factor diferențiator și pentru marile familii de laptopuri oferite de ASUS.

ASUS ZenBook Pro Duo și ZenBook Duo Good Design Award

ZenBook este o capodoperă a măiestriei, grație unei atenții minuțioase la detalii a creatorilor săi. Designul metalic este de o rară frumusețe și se bazează pe modelul cercurilor concentrice, rafinat de fiecare nouă generație de laptopuri, care vine întotdeauna cu finisaje tot mai atrăgătoare.

VivoBook stăpânește la perfecție limbajul culorilor și fiecare culoare oferită are o personalitate proprie. De la rebela Punk Pink la naturala Moss Green și elegantele nuanțe argintii, cu ViVoBook nu poți fi niciodată prea îndrăzneț!

Iar ProArt Studio Book este laptopul cu cravată, de un desăvârșit profesionalism, care se achită cu precizie și eficiență de orice sarcină, oricât de complexă și solicitantă. O adevărată chintesență a creativității.

Urmărește evoluția designului într-un clip video:

Alege-ți laptopul preferat