HomeStiriSchimbă telefonul vechi cu ZenFone Max M2 și rămâi cu bani de vacanță

Schimbă telefonul vechi cu ZenFone Max M2 și rămâi cu bani de vacanță

Telefonul nu mai este de mult un simplu mijloc de comunicare. Este un adevărat calculator multimedia la purtător ce ne permite accesarea oricărui tip de informație digitalizată. Modelele vechi au ecrane cu diagonală mică și un format care nu avantajează noile creații video. Utilizatorii își doresc să vadă clipuri pe micul ecran, fotografii trimise de prieteni și să poată oricând să răspundă la un email.

Dacă telefonul tău vechi îți face probleme, schimbă-l chiar acum cu ZenFone Max M2 ZB633KL, un smartphone avantajos, cu baterie de capacitate mare și cameră foto bună pentru vacanță.

ASUS ZenFone Max M2 ZB633KL este un smartphone cu diagonala de 6,26 inchi ce oferă mult spațiu pentru imaginile afișate. ZenFone Max este echipat cu noua și Platformă Mobilă Qualcomm Snapdragon 632, ce îți oferă performante ridicate, fără probleme. Este cu până la 40% mai rapidă decât varianta anterioară, dar incredibil de eficiența din punct de vedere al consumului, oferindu-ți o experiență de utilizare foarte cursivă fără a afecta autonomia bateriei.

Sistemul de camere duale implementat pe ZenFone Max M2 îți oferă posibilități de fotografiere extraordinare. Senzorul de 13MP și obiectivul cu diafragma largă, F1.8m, permit realizarea de cadre mai clare și detaliate în orice situație. Sistemul de focalizare automată prin detecția schimbărilor de fază (PDAF) asigură focalizarea rapidă și precisă, în timp ce Sistemul de Stabilizare Electronică a Imaginii (EIS) ajută la eliminarea tremurului camerei.

În ciuda aspectului său elegant, ASUS ZenFone Max M2 găzduiește o sursă de energie impresionantă: o baterie litiu-polimer de 4000mAh special concepută pentru a oferi un maxim de performanță într-un spațiu minim.

Vezi oferta ASUS ZenFone Max M2