HomeProduseLaptopuriÎnvinge canicula cu un laptop cool: VivoBook K512
ASUS VivoBook K512

Învinge canicula cu un laptop cool: VivoBook K512

Căldura de afară te invită la distracție, la plimbări și la timp petrecut în aer liber. Nu rata aceste momente și nici nu te îndepărta de prietenii cu care comunici în mod constant pe internet. Laptopul  VivoBook K512JA păstrează prospețimea verii prin culorile și finisajele sale deosebite.

VivoBook K512JA este echipat cu un procesor Intel Core i7-1065G7, din generația a zecea, cu frecvențe de până la 3,9 GHz.

Ecranul cu rezoluție FullHD oferă imagini de calitate chiar și în lumina soarelui, reflexiile fiind diminuate de finisajul mat. Ecranul cu margini NanoEdge valorifică la maximum suprafața interioară, laptopul devenind mai compact și mai ușor de transportat.

Utilizatorii care vor achiziționa acest model vor avea la dispoziție un SSD cu capacitate de 512GB, toate operațiunile decurgând mai rapid și mai eficient. Memoria RAM are 8GB în cazul acestei versiuni, venind în sprijinul celor care obișnuiesc să lucreze cu mai multe programe în același timp. De asemenea, cu Wi-Fi dual-band (802.11ac), va vei bucura de o experiență online super-rapidă, cu viteze de până la 867Mbps.

Noul design al balamalelor ErgoLift înclină tastatura pentru confort în utilizare. Spațiul creat între birou și corp îmbunătățește aspirația aerului rece, dar și dispersia mai bună a sunetului.

Vezi oferta VivoBook K512