HomeProduseLaptopuriLaptopurile cu GeForce RTX vin la pachet cu un joc gratuit
Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR 15/17

Laptopurile cu GeForce RTX vin la pachet cu un joc gratuit

Arhitectura Turing pe care se bazează cea mai nouă familie de plăci grafice pentru jocuri de la NVIDIA, GeForce RTX, oferă un nivel de performanță excelent și permite urmărirea razelor luminoase în timp real, calculând cu precizie zonele iluminate din orice scenă, la un nivel de realism fără precedent. Așa că, de îndată ce am aflat despre promoția pe care ASUS a pregătit-o pentru laptopurile echipate cu aceste plăci video, ne-am grăbit să te anunțăm și pe tine despre această ocazie de neratat.

Pentru că, dacă vei cumpăra un laptop cu RTX în perioada 30 iulie – 27 august 2020, vei obține drept bonus și un cod pentru descărcarea jocului Rainbow Six Siege Gold Edition. Poți activa jocul oricând, în intervalul 30 iulie – 30 septembrie 2020, iar codurile se trimit în 15 zile de la finalizarea comenzii.

Dar adevăratul beneficiu va fi faptul că vei avea un laptop modern și performant, pe care îl vei obține la o reducere atractivă. În funcție de model, reducerile merg de la 6 % până la 23 %, iar gama disponibilă, care conține nu mai puțin de 27 de modele, este foarte variată și include mașini de top din familiile Strix, Strix SCAR, Zephyrus și StudioBook Pro.

Majoritatea modelelor incluse în promoție sunt echipate cu procesoare performante și economicoase Intel de generația a 10-a și au ecrane cu diagonale de 15 inchi. Configurațiile hardware sunt foarte variate și vin la prețuri pentru orice buget, situate într-un vast interval, care merge de la 6.300 de lei până la 23.000 de lei, așa că vei avea de unde alege modelul cel mai potrivit pentru bugetul de care dispui.

Vezi aici modelele incluse în promoție

Cum poți revendica jocul?

Pașii pe care trebuie să-i urmezi nu sunt deloc dificili și întregul proces se va desfășura destul de repede, prin intermediul programului NVIDIA GeForce Experience, după cum urmează:

  • Instalează placa grafică eligibilă.
  • Actualizează sau instalează cea mai nouă versiune GeForce Experience (versiunea 3.18 sau o versiune mai recentă).
  • Deschide și conectează-te la GeForce Experience.
  • Accesează meniul vertical Cont din dreapta sus și selectează „REVENDICĂ”.
  • Introdu codul bundle-ului primit la achiziția eligibilă.
  • Urmează ultimele instrucțiuni de pe ecran.

Pentru Rainbow Six Siege Gold Edition, va trebui să îți asociezi contul Uplay. Dacă nu ai deja un cont, creează unul gratuit aici. Pentru orice problemă cu care te-ai putea confrunta, nu ezita să contactezi echipa NVIDIA de asistență pentru clienți.