HomeProduseLaptopuriVrei un laptop cu puterea AMD Ryzen: ZenBook sau VivoBook?
ZenBook 14 UM433DA

Vrei un laptop cu puterea AMD Ryzen: ZenBook sau VivoBook?

Dacă ești în căutarea unui laptop echilibrat, bazat pe puterea procesoarelor AMD Ryzen, ASUS îți oferă două game actualizate la nivelul cerințelor din 2020: ZenBook și VivoBook. Alege ce ți se potrivește dintre modelul ZenBook 14 UM433DA cu ecran de 14 inchi sau VivoBook X512DA, cu ecran de 15 inchi.

ZenBook 14 UM433DA ia notă mare la design

Fiabilitatea, durabilitatea și funcționalitatea vin la pachet în seria ZenBook 14 UM433DA odată cu atractivitatea ofertelor din linkul de mai jos. Secretul stă în procesoarele AMD Ryzen și în echilibrul configurațiilor disponibile. Poți alege între Ryzen 5 sau Ryzen 7, în funcție de bugetul disponibil și de complexitatea aplicațiilor pe care intenționezi să le folosești cu precădere pe laptop. Memoria RAM de 8 GB poate susține majoritatea programelor de birou și de comunicare, însă poți opta pentru 16 GB în cazul în care vei apela la un software de editare foto. Spațiul de stocare poate fi de 512 GB sau de 1 TB, în ambele cazuri putând să te bucuri de accesarea rapidă a datelor conferită de unitățile SSD.

ZenBook 14 UM433DA

Ecranul are diagonala optimă pentru a-ți reda cât mai bine o fereastră FullHD, păstrându-și caracterul portabil. Aici a intervenit designul NanoEdge, marginile ultra-subțiri ajutând la maximizarea suprafeței vizibile de 14 inchi în raport cu carcasa. Astfel, UM433DA a ajuns să fie cu 13% mai mic decât generația anterioară UX430.

Vezi ofertele ZenBook 14 UM433DA

VivoBook X512DA e polivalent, cu grijă pentru buget

VivoBook X512DA este disponibil într-o mulțime de configurații, însă elementul comun care contribuie la creșterea puterii și eficienței este procesorul mobil AMD Ryzen 5. Procesoarele AMD Ryzen 5 3500U au un număr de patru nuclee fizice ce pot rula simultan opt fire de execuție, oferind atât performanță când și eficiență energetică ridicată.

Și la acest VivoBook regăsim designul NanoEdge cu rame foarte subțiri pe toate cele patru laturi ale ecranului de 15 inchi. Te vei bucura și de confortul dat de ErgoLift, balamaua care înclină tastatura la un unghi ce face scrierea unui text mai rapidă și mai eficientă. Tastatura iluminată este perfectă pentru a lucra în medii slab iluminate. Construcția sa este robustă, fiind formată dintr-o singură bucată. Cursa tastelor de numai 1,4 mm favorizează scrierea rapidă, degetele trecând cu ușurință de la un caracter la altul. Utilizatorii pot accesa Internetul prin intermediul modului Wi-Fi (802.11ac) dual-band, vitezele ajungând la un maxim teoretic de 867Mbps.

Vezi oferta pentru VivoBook X512DA

ASUS VivoBook 15 X512DA

ASUS VivoBook 15 X512DA