HomeProduseLaptopuriASUS Gaming Days pentru zilele petrecute acasă
Laptopul Zephyrus S GX701 și sistemul său de răcire

ASUS Gaming Days pentru zilele petrecute acasă

ASUS îți recomandă o ocupație foarte potrivită cu aceste zile: gamingul acasă. Motiv pentru care, în colaborare cu PC Garage, ți-a pregătit o gamă largă de surprize în materie de laptopuri de gaming, sub egida promoției ASUS Gaming Days. Dacă te pasionează jocurile, dar ai nevoie și de un computer pe care să poți lucra de oriunde, un laptop ASUS este o variantă optimă pentru tine, modele incluse în promoție având drept numitor comun un design minimalist și versatil, orientat către funcționalitate și facilitarea performanțelor. Profilurile suple și foarte suple ale acestor laptopuri sunt dublate de configurații variate potrivite cu multiple scenarii de utilizare și cu aproximativ orice buget.

Laptopuri excelente pentru orice buget

Promoția include o gama largă de laptopuri de gaming, pentru toate categoriile de buget, cu prețuri într-o gamă foarte largă, începând de la configurații cu preț redus de minim 2.500 de lei și maximum 7.600 de lei și culminând cu o mașinărie de vis, oferită la un preț promoțional de 12.500 de lei.

Laptopurile incluse în promoție aparțin celor două mari familii de laptopuri de gaming produse de ASUS, ROG Strix și TUF Gaming, echipate cu procesoare Intel Core, respectiv AMD Ryzen. Toate laptopurile au plăci grafice discrete produse de NVIDIA, care urcă în gamă de la modele entry-level GeForce GTX 1050, până la o absolut redutabilă GeForce RTX 2080. Combinațiile hardware variate duc la o varietate de prețuri, așa că îți vei putea face toate calculele în detaliu pentru a-ți cumpăra cea mai bună variantă disponibilă pentru bugetul tău.

Noi îți propunem două modele care ni se par foarte atractive, cu configurații puternice și foarte bine echilibrate. Cele două modele se află pe paliere de buget diferite, dar indiferent pe care o vei alege, probabil că nu vei fi nevoit sa faci un upgrade foarte curând.

Laptopul la care visai

ROG Zephyrus S GX701GWR are o configurație care pentru mulți a fost doar una de vis. Puternicul său procesor din familia Coffee Lake, Intel Core i7-9750H (cu cache de 12 M și frecvențe de până la 4,50 GHz) este acompaniat de 16 GB de RAM DDR4, o stocare generoasă pe un SSD de 1 TB și o placă grafică redutabilă GeForce RTX 2070, cu 8 GB de memorie video, care oferă ray tracing în timp real, grație arhitecturii Turing pe baza cărei a fost construită.

Laptopul Zephyrus S GX701

Laptopul Zephyrus S GX701

Ecranul de nivel IPS este cel mai rapid disponibil în prezent pe un laptop – are rata de refresh de 300 Hz, ceea ce promite un gaming mobil în cele mai bune condiții. Suprafața este tratată anti-reflexii iar diagonala e generoasă, de 17,3 inchi.

Prețul de aproximativ 12.000 de lei nu este pentru orice portofel, însă redutabila combinație pe care o vei primi în schimb ar trebui să te țină în primul eșalon al gamerilor mobili pentru câțiva ani buni de aici încolo.

Vezi oferta pentru ROG Zephyrus S GX701GWR

Laptopul perfect echilibrat

ROG Strix G G531GU

ROG Strix G G531G

ROG Strix G G531GV este cea mai echilibrată configurație disponibilă în promoție, depășind net oferta entry-level, fără a se situa foarte mult sub configurațiile de top. Configurația are în comun cu mașinăria de vis de mai sus procesorul Intel Core i7-9750H (cu cache de 12 M și frecvențe de până la 4,50 GHz) și cei 16 GB de RAM DDR4, dar stocarea SSD oferită este pe jumătate, la 512 GB, iar placa grafică GeForce RTX 2060 are 6 GB de memorie video și face parte tot din gama RTX, cu capabilități de ray tracing în timp real, fiind probabil modelul cel mai râvnit de toți cei ce au nevoie de un upgrade de placă grafică. Ecranul de nivel IPS are o diagonală de 15,6 inchi și o rată de reîmprospătare foarte decentă, de 120 Hz. Prețul este și el la jumătate față de oferta de mai sus, 6.000 de lei fiind un nivel acceptabil pentru această configurație robustă, care oferă performanțe puternice și un grad superior de mobilitate.

Vezi oferta pentru ROG Strix G G531GV