HomeProduseLaptopuriASUS VivoBook îți face primăvara mai frumoasă
ASUS VivoBook X512

ASUS VivoBook îți face primăvara mai frumoasă

Multe persoane încă asociază ideea de laptop cu un instrument sofisticat folosit în condiții de mobilitate de oamenii de afaceri și profesioniștii din diverse domenii. Dacă laptopul are însă o formă futuristă a carcasei și iluminare RGB, atunci ne prindem imediat că e vorba o mașinărie de gaming. Dar lumea este compusă din mai multe tipuri de oameni, nu doar cei de afaceri și gameri.

Ce ai zice de un laptop colorat (și nu ne referim la RGB), suplu, dar bine echipat și potrivit pentru o mulțime de scenarii de utilizare, nu doar cele două descrise mai sus? ASUS zice doar două cuvinte Vivo Book. Iar noi zicem DA!

VivoBook este cea mai colorată și mai vioaie serie de laptopuri produsă de ASUS, iar varietatea culorilor carcasei sparge toate tiparele. Felul în care culoarea sugerează stări de spirit a fost folosit inteligent de designerii companiei pentru a poziționa pe piață seria VivoBook, acoperind o plajă mult mai largă de nevoi decât cele din scenariile tipice de utilizare. În felul acesta, laptopul își depășește condiția de instrument tern de lucru și devine o modalitate de expresie a personalității și un accesoriu care se potrivește natural cu lucrurile care îți plac în viață.

Descoperă universul cromatic VivoBook,
profitând de oferta din linkul de mai jos:

Vezi oferta VivoBook la evoMAG

Definițiile cromatice propuse de ASUS sunt menite să orienteze tipurile diferite de utilizatori către modelele care au cele mai mari șanse de a-i satisface și pot acționa subtil în acest sens, sugerând fără să oblige și recomandând fără vreun ton imperativ. Pentru că uneori, te simți albastru (vorba anglo-saxonului) și un pic de verde te-ar putea remonta, iar roșul ți-ar putea aprinde simțurile până ce te pierzi într-o albă reverie.

Uite și o scurtă prezentare video a seriei VivoBook