HomeProduseLaptopuriROG Strix SCAR 2023 este platforma perfectă pentru fanii Gran Turismo
Campanie promoțională ASUS ROG pentru Gran Turismo de la Sony Pictures

ROG Strix SCAR 2023 este platforma perfectă pentru fanii Gran Turismo

Republic of Gamers (ROG) a colaborat la noul film de acțiune Gran Turismo de la Sony Pictures, prin intermediul laptopurilor Strix SCAR 2023. Campania de imagine este comunicată prin canale ROG, inclusiv prin recompensele pentru membrii ROG Elite, site-urile ROG și social media.

Linia 2023 Strix SCAR întruchipează energia și spiritul competitiv, fiind dotată cu un hardware extrem de puternic, ecrane ultra-rapide și sisteme de răcire de ultimă generație, ceea ce o face să se potrivească de minune cu Gran Turismo.

Dispunând de un procesor Intel Core i9-13980HX din a 13-a generație și de un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4090, seria 2023 Strix SCAR este construită pentru cei care visează să domine clasamentele.

2023 ROG Strix SCAR 16/18

2023 ROG Strix SCAR 16/18

Pentru imagini extrem de fluide, care îi vor ajuta pe gameri să rămână ferm centrați pe traseu, ROG Strix SCAR 16 este echipat cu un ecran incredibil de rapid QHD 240Hz Nebula HDR, cu NVIDIA® G-SYNC®. Acest panou cu raport de aspect 16:10 prezintă un raport ecran/corp de 90%, care îi implică pe gameri direct în acțiunea de pe ecran. În calitate de membru al gamei Nebula HDR, acest panou echipat cu Mini LED poate atinge 1100 de niți de luminozitate maximă, pentru culori ultra vii și experiențe HDR ieșite din comun. Laptopurile de gaming ROG Strix SCAR sunt instrumentele perfecte pentru a-i duce pe jucătorii competitivi la următorul nivel.

Pelicula Gran Turismo debutează în cinematografe pe 25 august 2023.