HomeProduseFă-ți un cadou de Sărbători: ZenFone 6 cu Flip Camera
ZenFone 6 a primit Good Design Award

Fă-ți un cadou de Sărbători: ZenFone 6 cu Flip Camera

Nu te-ai săturat ca selfie-urile pe care le trimiți prietenilor să fie ușor blurate, în culori șterse și cu detalii uneori neclare? În mod evident, îți trebuie o cameră selfie mai bună, iar dacă tot cauți, de ce nu ai alege-o pe cea mai bună? Pentru că, de Sărbători, ZenFone 6 cu spectaculoasa Flip Camera, care se transformă instantaneu în cameră selfie, vine la un preț bun și poate fi un cadou ideal pentru tine sau pentru cei dragi ție.

Vei avea parte de un adevărat flagship, care oferă performanțe pe măsură. Construit pe o puternică platformă de operare Qualcomm Snapdragon 855 Octa Core și beneficiind de până la 8 GB de memorie și de un spațiu de stocare de 256 GB, ZenFone 6 dispune de toate resursele necesare celor mai recente aplicații și jocuri. Te vei bucura de un ecran IPS de tip NanoEdge, cu diagonala de 6,4 inchi și o rezoluție de 1.080 x 2.340 pixeli, care reproduce culorile la nivel cinematografic, cu o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3. Acest ecran extraordinar este complet protejat de cea mai recentă și mai rezistentă sticlă Corning Gorilla Glass 6.

Dar piesa de rezistență va fi, fără îndoială, camera reversibilă de 48 de megapixeli. Modulul Flip Camera este fabricat dintr-un material foarte avansat numit metal lichid și include un motor pas-cu-pas special proiectat. Rabatarea este foarte rapidă și precisă, iar camera este suficient de inteligentă să rabateze urgent modulul dacă senzorii detectează că telefonul este în cădere liberă, așa că riscurile deteriorării accidentale sunt substanțial reduse.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (spate)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (spate)

Sistemul de camere duale implementat în ZenFone 6 este echipat cu un senzor de top Sony IMX586, ce reprezintă tot ce oferă mai bun tehnologia de fotografie mobilă în acest moment. Camera principală de 48 MP oferă o rezoluție fără precedent și include tehnologia de ultimă generație Quad Bayer, pentru o sensibilitate deosebită la lumină, datorată pixelilor de dimensiuni mari. Camera secundară de 13 MP, cu unghiuri foarte largi de fotografiere, îți permite să realizezi cadre mai largi, indiferent că este vorba despre selfie-uri, fotografii cu prietenii sau peisaje.

HDR+ îmbunătățit de pe ZenFone 6 înseamnă un avantaj deosebit la realizarea fotografiilor pe timp de zi. Acesta permite capturarea de cadre multiple, fiecare la altă valoare de expunere, ce sunt combinate ulterior, printr-un algoritm special, într-o fotografie finală, menținând astfel luminile, umbrele și toate elementele de detaliu la o valoare perfectă a expunerii. ZenFone 6 îți permite să realizezi fotografii extraordinare, mai bune chiar decat ceea ce vezi în realitate.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Camera îți oferă avantaje nu doar la fotografiere, ci și la filmare. Dacă ai frecvent probleme cu subiecții în mișcare ce dispar din cadru în clipurile tale video, camera reversibilă a lui ZenFone 6 trebuie doar să fie focalizată pe subiect și apoi îl va urmări în mod automat, în timp ce tehnologia avansată de stabilizare electronică a imaginii (EIS) va ajuta la reducerea tremurului de imagine. ZenFone 6 este întotdeauna gata să surprindă cele mai bune momente video ale tale, la un nivel ridicat de claritate și calitate a imaginilor. De asemenea, cu ajutorul modului Super Nocturn, ZenFone 6 poate realiza cele mai bune fotografii pe timp de noapte pe care le-ai văzut vreodată. Combinând cadre și valori de expunere multiple, modulul Super Nocturn îți permite să te bucuri de cele mai fine detalii și de cele mai puternice culori – elemente care de obicei se pierd în condiții de iluminare scăzută.

ZenFone 6 oferă o interfață ZenUI 6 foarte discretă, aproape identică cu interfața implicită a Android-ului, fără bloatware. De data aceasta, vei primi doar elementele esențiale și va fi cea mai rapidă versiune ZenUI pe care ai folosit-o vreodată. Interfața combină cursivitatea cu viteza și este foarte intuitivă și ușor de folosit. Controlul cu o singură mână este deosebit de facil datorită interfeței de utilizare re-proiectate, iar nou Tasta Inteligentă va răspunde instantaneu comenzilor tale.

ZenFone 6 oferă calitate la superlativ, inclusiv în ceea ce privește sistemul audio. Difuzoarele stereo duale cu bobină de voce metalică sunt conduse de amplificatoare inteligente duale puternice de la NXP, ce reduc distorsiunile și oferă un sunet puternic, detaliat și deosebit de clar. Noile căști ZenEar Pro sunt optimizate de catre 1MORE, oferind o calitate de top a sunetului pentru a îmbunătăți experiența de audiție.

Dacă toate acestea te-au convins – și nu vedem de ce nu ar fi făcut-o – tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai un click pe butonul de mai jos. Enjoy!

Vezi oferta online pentru ZenFone 6