HomeProduseLaptopuriASUSPRO BU201 oferă putere și securitate
ASUSPRO BU201 cu stand

ASUSPRO BU201 oferă putere și securitate

ASUSPRO BU201

ASUSPRO BU201

ASUSPRO BU201 este un portabil deosebit cumpărat de oamenii pentru care business-ul este un stil de viață. Deciziile importante, fluxurile de informații confidențiale și sumele mari de bani trec prin filtrele managerilor puși în situația să conducă afaceri tot mai sofisticate.

ASUSPRO BU201 are o serie de elemente pe care un manager nu le poate ignora. Construcție ranforsată suportă o presiune cu 20% mai mare comparativ cu modelele obișnuite. Din punct de vedere hardware, ASUSPRO BU201 are la bază o platformă Intel cu procesoare Intel Core i7 din generația a patra însă performanțele brute nu înseamnă totul în această lume sofisticată.

ASUSPRO BU201 cu stand

ASUSPRO BU201 cu stand

ASUS a implementat o serie de instrumente care să sporească nivelul de securitate.Laptopurile de business beneficiază de o serie de caracteristici apreciate de oamenii de afaceri. ASUSPRO BU201 este un instrument de productivitate în adevăratul sens al cuvântului. Portabilul ASUS este „ranforsat” cu elemente de securitate menite să păstreze la loc sigur informațiile confidențiale ale managerilor, chiar și atunci când dispozitivul ajunge pe mâini străine. Trusted Platform Module (TPM) este un chip hardware integrat pe placa de bază care adaugă nivel suplimentar de protecție. Acesta criptează informațiile și îmbunătățește securitatea generală a sistemului. Cititorul de amprente folosește modelul unic al amprentelor utilizatorului astfel încât nimeni altcineva să nu poată accesa sistemul. Cititorul de amprente încorporat pe ASUSPRO BU201 folosește frecvențele radio pentru a reuși o citire corectă chiar și în situațiile în care există transpirație sau acumulări de grăsime pe deget.

Pe lângă toate acestea, ASUSPRO BU201 mai oferă un cititor pentru carduri de securitate care pot fi folosite pentru autentificarea în aplicațiile companiei. Cu ajutorul acestora pot fi stocate date sau se pot efectua tranzacții prin sisteme electronice.

Prezentare ASUSPRO BU201

ASUSPRO BU201

ASUSPRO BU201