HomeProduseDesktopuriMai multă fiabilitate cu sistemele desktop ASUSPRO D640
Desktop ASUSPRO D840MA/D640MA

Mai multă fiabilitate cu sistemele desktop ASUSPRO D640

Sistemele desktop ASUSPRO au garanția unei proiectări atente și a fiabilității specifice produselor ASUS. Carcasa este atent studiată, oferind toate acele detalii care aduc un plus de utilitate. În cazul modelului ASUSPRO D640MA avem la dispoziție patru porturi USB frontale, doi conectori audio și un cititor de carduri pe care le putem accesa rapid, fără să pierdem timpul atât de prețios. Panoul frontal de culoare neagră se integrează perfect în mediul corporate, fără elemente grafice sau lumini care să atragă atenția.

ASUS nu uită că acest sistem trebuie să fie perfect compatibil cu echipamentele deja existente. Utilizatorii beneficiază de ieșire VGA pentru proiectoarele video mai vechi, dar și de un DVD RW 24X pentru ofertele și prezentările ajunse la birou într-un mod neașteptat.

Procesorul Intel Core i7-9700 montat pe o placă de bază ASUS este inima acestui sistem, în timp ce memoria RAM de 16GB și SSD-ul M.2 de 512GB oferă spațiul necesar pentru încărcarea oricărui fișiere. ASUSPRO D640MA este alimentat de o sursă de 500W (80 PLUS) având rezerva de energie necesară pentru adăugarea altor consumatori.

Vezi oferta online

Sistemele desktop ASUSPRO sunt livrate cu o garanție standard de trei ani, însă această garanție poate fi extinsă la cinci ani pentru mai multă liniște. Bineînțeles, ASUS oferă transport gratuit pe teritoriul României pentru toate aceste produse.