HomeProduseDesktopuriASUSPRO D840MA este un echipament pe care te poți baza
Desktop ASUSPRO D840MA/D640MA

ASUSPRO D840MA este un echipament pe care te poți baza

Desktopurile ASUS sunt echipamente ideale de lucru, recomandate pentru utilizatorii ce au nevoie de un calculator pe care să se poată baza. Pentru a rămâne competitive, companiile necesită standarde mai ridicate de eficiență, securitate a datelor și fiabilitate.

ASUSPRO D840MA-I58500006D este o unitate de tip turn, construită pe baza unei plăci de bază ASUS cu chipset Intel Q370 Express. Procesorul Intel Core i5-8500 este alăturat memorie RAM de 8GB, iar datele sunt stocate pe un SSD de 256GB. Desktopul acceptă viitoare upgrade-uri datorită sloturilor SATA III și a celor patru sloturi DIMM disponibile pe placa de bază.

Vezi oferta online

Sistemele desktop ASUSPRO destinate sectorului comercial sunt proiectate pentru a oferi opțiuni de conectivitate extinse, fiind echipate cu interfețe USB 3.1 Gen 2, HDMI, DisplayPort și VGA, putând fi astfel conectate cu ușurință la alte dispozitive din sectorul comercial. Porturile serial și paralel sunt ambele disponibile opțional, eliberând astfel multiple interfete PCI Express pentru îmbunătățiri suplimentare.

Clienții care comandă de pe siteul ASUSRomania.ro se bucură de livrare gratuită la toate comenzile și de posibilitatea de retur gratuit în primele 14 zile. Mai mult, aceștia își pot extinde garanția de la 3 ani la 5 ani.

Citește aici despre desktopul ASUSPRO D340MC