HomeProduseDesktopuriSistemul desktop ASUSPRO D340MC este ideal pentru birouri
ASUS PRO D340MC

Sistemul desktop ASUSPRO D340MC este ideal pentru birouri

Prietenoase cu bugetul utilizatorului sau al companiei, desktopurile D340MC sunt o soluție recomandată pentru activitățile de zi cu zi, fie că e vorba de aplicații specializate pentru companii sau de pachete de tip Office.

Partea din față a desktopului este dominată de carcasa cu textură închisă la culoare, fără grile de aerisire. Porturile USB frontale și conectorii audio, amplasați ergonomic, facilitează utilizarea de zi cu zi de la birou sau de acasă. Zona frontală este construită de așa natură încât să reziste la uzură chiar și în mediile în care utilizatorii sunt mai neatenți sau grăbiți.

Sistemele desktop ASUSPRO D340MC sunt echipate cu procesoare Intel Core din generația a 9-a și au până la 8GB memorie RAM. Datele sunt stocate pe unități SSD rapide, astfel încât să nu aștepți prea mult pentru încărcarea sistemului de operare.

Desktopurile de afaceri ASUSPRO sunt concepute pentru conectivitate convenabilă, fiind echipate cu porturi USB 3.1 Gen 1, HDMI, DVI-D și VGA, acestea se pot conecta cu ușurință la alte dispozitive externe, cum ar fi perifericele, televizoarele sau monitoarele suplimentare.

Există numeroase versiuni ale desktopului ASUSPRO D340MC astfel încât poți alege configurația care ți se potrivește cel mai bine. Spre deosebire de sistemele construite individual, D340MC beneficiază de precizia adusă de echipamentele din fabrică, toate componentele interioare fiind fixate cu ajutorul pieselor special proiectate de ASUS.

Vezi oferta pentru desktopurile ASUSPRO D340MC