HomeStiriASUS Strix Tactic Pro pune în valoare abilitățile jucătorilor
ASUS Strix Tactic Pro

ASUS Strix Tactic Pro pune în valoare abilitățile jucătorilor

ASUS Strix Tactic Pro

ASUS Strix Tactic Pro


ASUS Strix Tactic Pro este o tastatură mecanică ce va pune în valoare abilitățile jucătorilor ce apelează frecvent la tastele macro. Strix Tactic Pro este durabilă iar tastele mecanice sunt iluminate și au o responsivitate superioară.

Vlad Falon spune în reviewul „ASUS Strix Tactic Pro – o tastatură mecanică pentru jocuri

Tastele sunt destul de ușor de apăsat și sunt foarte solide. Dacă nu ați mai folosit o tastatură mecanică până acum, trebuie să știți că în general acestea sunt mai zgomotoase decât orice tastatură cu membrană de cauciuc, din cauza tehnologiei folosite. Dar sunt și mult, mult mai rezistente și durabile cât și mai rapide în timpul de răspuns. Strix Tactic Pro nu poate fi numită o tastatură silențioasă, dar tastarea a fost plăcută și naturală. Ne-a plăcut în mod deosebit setarea Gaming Mode care dezactivează tasta Windows, ca să nu o apăsați din greșeală în timpul jocurilor.

ASUS Strix Tactic Pro integrează comutatoare mecanice Cherry MX cu o durabilitate ridicată pentru sesiunile de gaming foarte dinamice. Fiecare tastă este iluminată individual cu ajutorul LED-urilor. Tehnologia NKRO (N-Key Rollover) preia un număr nelimitat de apăsări simultane, utilizatorul având la dispoziție un hardware ce se poate achita de cele mai solicitante misiuni.

Conectarea la calculator este realizată prin intermediul unui cablu țesut cu lungimea de 1.8 metri iar conectorul USB este placat cu aur.

Specialiștii recomandă tastatura ASUS Strix Tactic Pro pasionaților de jocuri care înțeleg avantajele oferite de acest model.

ASUS Strix Tactic Pro

ASUS Strix Tactic Pro

ASUS Strix Tactic Pro are destul de multe taste macro, ceea ce e foarte bine pentru jucătorii pasionați care au nevoie de acces rapid la multe comenzi. Pe de altă parte, dacă nu sunteți gameri, tastele macro vor necesita ceva timp de acomodare și este posibil să vă încurce. ASUS Strix Tactic Pro este o tastatură gândită pentru gameri care joacă o gamă largă de jocuri și care știu că vor beneficia de pe urma tastelor macro. Pentru scenarii de utilizare care nu implică multe jocuri vă sfătuim să luați în considerare alte tastaturi.