HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook S: un laptop irezistibil, cu cel mai generos ecran din industrie
ASUS ZenBook S UX393

ASUS ZenBook S: un laptop irezistibil, cu cel mai generos ecran din industrie

Atunci când cardul din portofel te cam mănâncă și trebuie să faci urgent o nouă achiziție cool din domeniul tehnologiei ca să-ți treacă, îți vindem un pont: noile laptopuri ASUS BBL. Este adevărat că BBL este un termen proaspăt inventat de noi, dar chiar dacă nu va prinde, tot va surprinde foarte bine esența noilor modele ZenBook S: Big Beautiful Laptops!

Design exclusivist și format inedit

ZenBook S este un laptop subțire, ușor și cu un design exclusivist, care are o carcasa compactă unibody, fabricată cu precizie dintr-un aliaj de magneziu și având, un format nou și atrăgător. Designul a fost conceput în jurul unui uimitor ecran tactil 3.3 K NanoEdge, cu o rație de aspect de 3:2, care permite integrarea mai multor elemente pe ecran, ceea ce reduce nevoia de a face scroll.

Nu doar formatul inedit te va surprinde, ci și sofisticatul său finisaj Jade Black cu margini Red Copper tăiate cu diamantul și create printr-un proces de anodizare în două faze. Logo-ul ASUS amplasat asimetric pe capac este sursa din care pleacă iconicele cercuri concentrice ale legendarului design de inspirație Zen. Aspectul irezistibil și puterea considerabilă de sub capotă te vor face să-l iei pe ZenBook S cu tine oriunde!

Un alt element remarcabil de design al lui ZenBook S este ingenioasa balama ErgoLift, fabricată cu precizie pentru a ridica automat partea din spate a laptopului la deschiderea capacului. Ingeniosul mecanism permite înclinarea tastaturii la un unghi confortabil pentru tastare, dar spațiul creat joacă un rol important și pentru sistemul de răcire optimizat al laptopului, în același timp îmbunătățind și calitatea sunetului.

Marea vedetă este noul ecran 3:2 NanoEdge

Caracteristica vedetă a lui ZenBook S este noul aspect 3:2 al ecranului său tactil compact NanoEdge. Înălțimea mai mare decât cea a formatului widescreen îți permite să vezi mai multe pe ecran fără să trebuiască să faci scroll des, ceea ce se va dovedi salutar în sarcinile care presupun citirea sau crearea de text.

Ecranul cu rezoluție 3.3K (3.300 x 2.200 pixeli) acoperă în proporție de 100 % spațiul de culoare DCI-P3 și în proporție de 133 % gamutul de culoare sRGB, afișând imagini vii, cu o acuratețe a culorilor validată PANTONE. Ecranul NanoEdge are o impresionantă rație ecran-corp de 92 %, pentru imagini deosebit de captivante. De menționat, de asemenea, și luminozitatea excepțională de 500 de niți a acestui laptop, care devine astfel un companion ideal și atunci când ești în aer liber sau te afli într-o incintă puternic iluminată, unde lumina îți bate direct în ecran.

Puternicele procesoare Intel Core de generația a 10-a cu care este echipat ZenBook S oferă performanțe îmbunătățite pentru multitasking, activități productive și divertisment. ZenBook S oferă, de asemenea, stocare SSD ultra-rapidă PCIe NVMe 3.0 x4, precum și cel mai recent standard Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax). Opțiunile de conectivitate includ porturi HDMI full-size, USB Type-A și Thunderbolt 3 USB-C, care suportă încărcare rapidă, ecrane externe 4K UHD și transferuri de date cu viteze de până la 40 Gbps. Și ai și un card reader MicroSD pentru a putea muta ușor date pe dispozitivele tale mobile.

Portabilitate excelentă

Super-ușor și super-compact, ZenBook S a fost construit din materiale premium cu greutate redusă, așa că nu cântărește decât 1,35 kg, facilitând transportul oriunde. Designul suplu și compact se potrivește fără probleme într-o geantă sau într-un rucsac, iar autonomia uimitoare a bateriei îți permite să lași acasă încărcătorul. Iar dacă totuși trebuie să-l încarci, vei beneficia și de capabilitățile de încărcare rapidă, care asigură încărcarea la 60 % în numai 49 de minute. Toate acestea îi conferă lui ZenBook S o portabilitate excelentă.

Cu ZenBook S, lucrul în deplasare va fi întotdeauna o încântare, grație tastaturii confortabile edge-to-edge care a permis montarea unor taste cu dimensiuni mai mari. De asemenea, ZenBook S este disponibil cu inovatorul ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu dublă funcționalitate care integrează un bloc de taste numerice iluminate cu LED. Chiar dacă NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru a controla cursorul mouse-ului, grație soft-ului său inteligent.

Dur de dur de-a dura

În pofida aspectului elegant și suplu, ZenBook S este mai dur decât te-ai aștepta, satisfăcând ultra-solicitantul standard militar american MIL-STD-810G în materie de fiabilitate și rezistență. Bateria de teste solicită la maximum laptopul, care a fost proiectat pentru a rezista în cele mai neprietenoase medii, teste incluzând căderi și operare la altitudini și temperaturi extreme. De asemenea, ZenBook S a trecut cu brio și testele ASUS pentru laptopuri, care depășesc net standardele industriei.

Ce să ne mai ascundem după deget? E clar că ești deja încântat de viitorul tău laptop ZenBook S și tot ce mai rămâne de făcut este să profiți de avantajoasa ofertă pe care am găsit-o pentru tine. Enjoy!