HomeStiriROG Phone 5 Ultimate: Telefonul de gaming cu 18GB de memorie RAM
ROG Phone 5 Ultimate

ROG Phone 5 Ultimate: Telefonul de gaming cu 18GB de memorie RAM

Republic of Gamers și-a completat arsenalul pentru gaming cu un nou model care va fi iubit cu siguranță de utilizatorii ce obișnuiesc să se joace pe telefon. Celebra serie ROG Phone continuă cu noul smartphone ROG Phone 5, sărind peste cifra 4 despre care se spune că aduce ghinion.

Telefoanele ROG Phone 5 sunt construite pe baza platformei mobile mobilă Qualcomm Snapdragon 888 5G, tactată la 2,84 GHz. Aceasta este cea mai puternică platformă mobilă din lume și cea care stă la baza așa numitelor flagship-uri, ale fiecărui producător. Pentru Republic of Gamers acest lucru nu a fost suficient, ROG Phone 5 integrează alături de această platformă până la 18GB de memorie RAM și un sistem de răcire care îi permite hardware-ului să funcționeze în mod susținut la frecvențe foarte înalte.

Sistemul de răcire GameCool 5 al seriei ROG Phone 5 are o structură termică optimă, dispunând de centrarea procesorului, cu bateria împărțită în două unități, câte una situată pe fiecare parte a procesorului. Acest lucru asigură transferul simultan al căldurii generate de procesor pe toate marginile și colțurile carcasei, pentru o eficiență termică mai mare. Camera de vapori 3D remodelată și foițele de grafit extinse ajută la răspândirea uniformă a căldurii de-a lungul dispozitivului, pentru a reduce acumularea de căldură în zona de mijloc.

ROG Phone 5 Ultimate se deosebește de celelalte versiuni ROG Phone 5 prin:

  • Memorie de stocare 512 GB UFS 3.1
  • Capacitatea maximă de memorie RAM – 18 GB LPDDR5
  • E disponibil numai în tema vizuală mată Storm White
  • Are un ecran monocrom PMOLED pe spate
  • Dispune de 2 senzori AirTrigger suplimentari pe spatele telefonului (Rear touch)

ROG Phone 5 Ultimate este cel mai puternic telefon de gaming din această nouă serie, performanțele sale hardware fiind cu adevărat deosebite.

Telefonul ROG Phone 5 Ultimate dispune suplimentar de senzori tactili ascunși pe capacul din spate, care oferă funcțiile L2 / R2, la fel ca un controler de consolă de jocuri. Acestea funcționează, de asemenea, împreună cu senzorii cu ultrasunete, butoanele AeroActive Cooler 5 și comenzile de mișcare, pentru a oferi un control complet și o experiență totală de joc. Sistemul audio GameFX al seriei ROG Phone 5 încorporează acum difuzoare duale simetrice cu șapte magneți, pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate.