HomeProduseLaptopuriJocuri de cursă lungă cu robustul TUF Gaming A17
ASUS TUF Gaming A17

Jocuri de cursă lungă cu robustul TUF Gaming A17

Nu trebuie să fii vorbitor fluent de romgleză ca să intuiești că TUF Gaming A17 este un laptop puternic și deosebit de rezistent, adică exact ce este nevoie pe lângă casa gamerului. Dar chiar dacă TUF pare un echivalent fonetic stilizat al lui „tough” din engleză, în realitate este un acronim care are mai multă legătura cu puterea: The Ultimate Force. Iar din acest punct de vedere modelul A17 nu dezamăgește deloc, venind cu o robustă combinație a celui mai recent procesor AMD Ryzen 9, cu o placă grafică GeForce GTX 1660 Ti .

Acest laptop de gaming care rulează Windows 10 Pro îți deschide larg calea către victorie, oferind o rulare fluidă a jocurilor de acțiune pe un ecran rapid de nivel IPS, cu o rată de reîmprospătare care poate atinge 120 Hz. Și chiar dacă are o carcasă mai mică și mai portabilă decât modelele anterioare, laptopul vine cu o baterie mai mare, de 90 Wh, care oferă o autonomie superioară, de până la 11,6 ore de redare video.

În plus, conectica generoasă îți va permite să-l folosești și cu un monitor extern, prin intermediul porturilor  USB 3.2 Gen 2 Type-C și DisplayPort; 1.4 compatibil cu G-SYNC, precum și cu un televizor mare 4K Ultra HD prin HDMI 2.0b. Iar ingeniosul sistem de răcire cu auto-curățare, în combinație cu proverbiala fiabilitate a sistemelor TUF, îl transformă în cel mai bun aliat al tău în toate războaiele digitale pe care le vei purta de acum încolo.

Atractivul design Bonfire Black al carcasei vine cu o bară iluminată de un roșu intens pe marginea capacului. Baza laptopului include modele subtile hexagonale, de tip fagure, care oferă aderența sporită și rigiditate structurală consolidată, iar metalul periat de sub tastatură îi conferă un aspect curat și elegant.

Vezi oferta online

Pentru a-și câștiga emblema TUF Gaming, aceste laptopuri trebuie să treacă cu succes o baterie de teste riguroase bazate pe standardul militar american MIL-STD-810H. Ele sunt supuse căderilor, vibrațiilor, umidității și temperaturilor extreme pentru a putea fi asigurată fiabilitatea TUF. Așa că te vei putea juca, distra sau vei putea lucra în cele mai dure condiții de mediu, fără teamă de micile accidente care pot surveni în activitatea cotidiană.

Tastatura iluminată stil desktop este optimizată pentru jocuri, scoțând în evidență  tastele WASD. Tehnologia overstroke permite activarea mai rapidă a comutatoarelor, pentru reacții mai prompte în jocuri, iar durabilitatea este una de nivel TUF, fiind certificată pentru peste 20 de milioane de apăsări.

Cele două boxe redau un sunet de 1,8 ori mai puternic, cu bași de 2,7 ori mai profunzi decât generațiile anterioare. Tehnologia DTS:X; Ultra oferă sunet surround de înaltă fidelitate pe 7.1 canale, iar spațialitatea precisă a sunetului oferă indicii cruciale despre poziția inamicilor din joc.