HomeProduseLaptopuriASUS X409: mobilitate la superlativ
Laptop ASUS X409 / X509

ASUS X409: mobilitate la superlativ

Toamna a fost dintotdeauna un anotimp al schimbării. Și nu se schimbă doar vremea sau mărfurile din piețe, ci este momentul în care totul reîncepe: copiii merg din nou la școală, adulții se întorc din vacanțe și merg la serviciu, iar pasionații de tehnologie se pot orienta către cele mai bune produse lansate în anul respectiv, care au ajuns la un grad de maturitate suficient de avansat.

Iar dacă mobilitatea este principala ta preocupare, pentru că ești tot timpul în mișcare, am găsit pentru tine un laptop excelent, care va fi un companion comod și discret și îți va oferi toată performanța de care ai nevoie pentru lucru. ASUS X409 este unul dintre cele mai mici laptopuri multifuncționale de 14 inchi din lume și oferă performanțe puternice și imagini captivante.

Laptop ASUS X409FA

Laptop ASUS X409FA

Afișajul său NanoEdge oferă o suprafață mai mare pentru lucru sau divertisment. Are unghiuri largi de vizualizare de 178° și este tratat anti-reflexii pentru o experiență cu adevărat captivantă. În plus, tastatura iluminată de dimensiuni compacte este perfectă pentru lucrul in medii slab iluminate. Structura sa rezistentă dintr-o singură bucată, designul ergonomic al tastelor și cursa acestora de 1,4 mm oferă o experiență de tastare foarte confortabilă. ASUS SonicMaster este o combinație de componente hardware, funcții software și optimizare audio creată în scopul de a-ți oferi cea mai bună experiență audio și un sunet cu adevărat imersiv.

Cu dimensiuni deosebit de compacte și o greutate totală de numai 1,65 kg, extrem de portabilul ASUS X409 este laptopul ușor care va ține fără probleme pasul cu ritmul alert al vieții tale.

Vezi oferta online