HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS devin și mai atractive – reduceri de preț de până la 49%
Laptopuri ASUS în promoție

Laptopurile ASUS devin și mai atractive – reduceri de preț de până la 49%

Toamna este anotimpul recoltelor, așa că este timpul și pentru tine să culegi roadele muncii asidue de peste an a inginerilor și designerilor ASUS. Pentru asta este suficient să dai clic pe link-ul de mai jos și vei putea beneficia de promoțiile derulate de MAG pentru notebook-urile ASUS. Vei găsi nu mai puțin de 151 de laptopuri din toate familiile, pentru toate buzunarele și care acoperă orice nevoi imaginabile în materie de computing.

Vezi oferta online

Reducerile oferite pentru laptopurile din promoție merg de la 6% până la 49% și unele modele oferă și o reducere de 50% pentru suita M365Personal. Laptopurile vizate de campanie fac parte din familiile Home, Business, Gaming, Ultraportabil și 2in1, iar echiparea lor este foarte variată, procesoarele urcând în gamă până la cele mai recente modele de Intel Core™ i9 sau AMD Ryzen™ 9. De asemenea, din punct de vedere al memoriei, ai la dispoziție aproape 20 de modele cu 32 de GB de RAM.

Cel mai bun discount se aplica pentru două modele ultraportabile din gama ExpertBook, excelente pentru activități de tip business, navigare pe web și redare multimedia. Pentru gameri, cele mai bune discount-uri sunt de – 34 %, pentru două modele din seria ROG Zephyrus, ambele excelent dotate pentru rularea celor mai recente jocuri AAA la cele mai bune setări.

Dă un clic pe link și vei putea naviga în vasta ofertă, selectând cu ușurință categoriile și specificațiile pe care le dorești.

Vezi oferta online