HomeProduseLaptopuri3 laptopuri ASUS sub 2.500 de lei, perfecte pentru școală
Laptop ASUS X415EA-EB172

3 laptopuri ASUS sub 2.500 de lei, perfecte pentru școală

Școala este jobul elevilor. Iar cum la job cele mai potrivite laptopuri sunt cele de business sau cele de uz generalist, aceleași categorii de laptopuri sunt excelente și pentru activitățile didactice, oferind elevilor performanțe adecvate și o bună portabilitate. Fie că le iau după ei la școală sau se mută cu ele de colo-colo prin casă în cazul cursurilor online, cele 3 modele pe care le propunem pentru elevi se vor dovedi comod de transportat și le vor oferi imagini clare și performanțe susținute în toate aplicațiile pe care le vor folosi.

Cele două ecrane de 14 inchi și cel de 13 inchi din dotarea acestora oferă o experiență de vizualizare expansivă și captivantă, unghiuri largi de vizualizare, precum și un nivel excepțional de reproducere a culorilor, pentru imagini cu adevărat puternice și vii. Procesoarele Intel Core i3 de generația a 11-a asigură toată puterea de calcul necesară, iar grafica integrată Intel UHD Graphics este suficientă pentru rularea optimă a aplicațiilor folosite frecvent în procesul educațional.

Iată modelele găsite în promoții atractive, de care te invităm să profiți degrabă:

ASUS X415EA-EB172

ASUS X415 este un laptop entry-level care oferă performanțe puternice și imagini captivante. Afișajul său NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178 ° și o acoperire anti-glare pentru o experiență cu adevărat antrenantă. Sub capotă se ascunde un procesor Intel Core i3-1115G4 cu frecvențe de până la 4,1 GHz, cu 8 GB de RAM la 2.400 MHz. SSD-ul PCIe de 256 GB oferă o capacitate de stocare suficientă.

Cu o greutate totala de doar 1,8 kg, ASUS X415 este extrem de portabil, fiind capabil să țină pasul cu cele mai alerte stiluri de viață. Conectica este foarte bună și ea, oferindu-ți toate porturile de care ai putea avea nevoie: 2 x USB 2.0, HDMI, USB 3.2 Type A Gen 1, USB 3.2 Type C Gen 1, un port combinat căști/microfon și un cititor de carduri MicroSD.

Vezi oferta online

ASUS VivoBook 14 X413FA-EB858

Finisat în culori atrăgătoare și având o tastă Enter într-o nuanță complementară, ASUS VivoBook 14 oferă un plus de stil și dinamism sarcinilor de utilizare zilnică. Echipat cu un procesor Intel Core™ i3-10110 cu frecvențe de până la 4,1 GHz, VivoBook 14 vine cu 8 GB de RAM și o capacitate destul de generoasă de stocare pe un SSD de 512 GB. De asemenea, afișajul cu margini foarte subțiri NanoEdge oferă o experiență de vizualizare expansivă și imersivă, făcând posibila utilizarea unui ecran de dimensiuni mai mari într-o carcasa compactă.

Laptop ASUS X413FA-EB858

Laptop ASUS X413FA-EB858

Soluția unică ASUS NumberPad 2.0 ușurează semnificativ sarcinile de utilizare, o singură apăsare pe pictograma specială transformând touchpad-ul într-o tastatură numerică cu iluminare LED. Cu o greutate de doar 1,4 kg și un profil ultra-subțire, VivoBook 14 poate fi strecurat ușor într-o geantă, pentru a-l putea folosi oriunde.

Deosebit de utila aplicație MyASUS integrează într-o manieră foarte cursivă PC-ul tău ASUS cu toate dispozitivele tale mobile, îmbunătățindu-ți productivitatea și permițându-ți să duci la îndeplinire sarcinile de utilizare cu mai mare ușurință.

Vezi oferta online

ASUS X515EA-BQ950T

ASUS X515 este un laptop entry-level care oferă performanțe puternice și imagini imersive. Afișajul NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de 178° și o acoperire mată anti-glare pentru o experiență cu adevărat încântătoare.

Laptop ASUS X515EA-BQ950T

Laptop ASUS X515EA-BQ950T

O particularitate interesantă a lui ASUS X515 este elementul metalic de ranforsare plasat sub tastatură, care  oferă un nivel de stabilitate ridicat în timpul tastării și utilizării touchpad-ului. În afara rigidității structurale suplimentare, această soluție întărește balamaua și protejează componentele interne. Laturile capacului sunt și ele ranforsate și funcționează într-o manieră similara stâlpilor de protecție împotriva impactului lateral instalați in automobile. Acestea oferă suport structural pentru capac, ecran și balama.

Cu o greutate totală de doar 1,8 Kg, ASUS X515 este laptop-ul extrem de portabil și ușor, care ține pasul cu un stil de viață rapid, în vreme ce finisajul rafinat îi conferă un aspect elegant și modern.

Vezi oferta online