HomeProduseLaptopuriASUS Vivobook Pro 16X OLED: creat pentru creatori
Laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED

ASUS Vivobook Pro 16X OLED: creat pentru creatori

Crearea de conținut este o activitate laborioasă, care necesită un nivel de performanță și o dotare tehnică adecvată, motiv pentru care ASUS oferă acum cea mai bună experiență creativă cu noul său model de laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED. Dotat cu un ecran OLED Dolby Vision de 16 inchi, 3.2K la 120 Hz, un procesor de cea mai recentă generație Intel Core HX55 de nivel desktop și cu un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX™ 4070, acest laptop oferă performanțe maxime pentru orice sarcină ar avea de îndeplinit un creator de conținut. Cu un clic pe butonul de mai jos, poți obține cel mai bun upgrade din viața ta!

Vezi oferta online

RECOMANDARE: Dacă ești un creator digital, află cum poți participa și chiar câștiga la ASUS ProArtist Awards 2023! Înscrierile se închid pe 15 iulie 2023.

ASUS Vivobook Pro 16X OLED – Hardware cool și la propriu și la figurat

Puterea considerabilă a acestui laptop este menținută sub control cu ajutorul tehnologiei de răcire ASUS IceCool Pro, cu ventilatoare duble și patru fante de ventilație. De asemenea, este dotat cu o conectivitate superbă, incluzând două porturi Thunderbolt™ 4 și un cititor de carduri SD standard pentru transferuri ușoare de fișiere. Cu un comutator MUX încorporat și cu sistemul audio multidimensional Dolby Atmos integrat, Vivobook Pro 16X OLED oferă, de asemenea, productivitate și divertisment la niveluri maxime.

Laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED

Laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED

Campion mondial la ecrane OLED de 16 inchi

Vivobook Pro 16X OLED ridică limitele creației cu panoul său OLED 3.2K 120 Hz, care este lider mondial în domeniu, oferind detalii până acum inimaginabile. Totul va arăta mai clar datorită ratei de reîmprospătare ridicate de 120 Hz și a timpului de răspuns de 0,2 ms. Cu o luminozitate maximă de 600 de niți și DisplayHDR True Black 600, culorile sunt reproduse cu acuratețe în cele mai strălucitoare nuanțe de alb și cele mai profunde nuanțe de negru. Acoperirea 100% a gamei de culori DCI-P3 oferă culori de calitate cinematografică, iar certificarea TÜV Rheinland garantează emisii scăzute de lumină albastră și funcționare fără pâlpâiri în timpul sesiunilor lungi de vizionare.

În plus, ecranul are un raport de aspect 16:10, o rezoluție de 3200 x 2000 pixeli, NanoEdge pe trei laturi, un raport ecran/corp de 88,6%, validare PANTONE® și un Delta-E mediu < 2.

RECOMANDARE: Află totul despre ASUS OLED Care, tehnologia care are grijă de ecran.

Procesoare pentru premianți

Vivobook Pro 16X OLED dispune de un procesor Intel Core™ i9-13980HX de nivel desktop care oferă performanțe de neegalat pentru proiecte multitasking, crearea de conținut și sarcini zilnice. Arhitectura evolutivă cu nuclee hibride alocă în mod automat nucleele de performanță pentru sarcinile solicitante cu un singur fir, în timp ce nucleele de eficiență se concentrează pe sarcinile de lucru cu mai multe fire serioase. Când ai nevoie de accelerație supremă, activarea modului Performance în MyASUS împinge puterea CPU-ului de la cea standard de 55 W la o performanță maximă de 105 W.

Laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED

Laptop ASUS Vivobook Pro 16X OLED

GPU-ul NVIDIA GeForce RTX™ 4070 pentru laptopuri este conceput pentru cele mai rapide laptopuri de creație și de jocuri. Construit cu cea mai recentă arhitectură Ada Lovelace, acesta permite o grafică ultrarealistă cu ray tracing, calcul de ultimă generație AI și umbrire programabilă – ridicând toate elementele vizuale la nivelul următor. Indiferent de solicitări, de la proiectarea de produse 3D și randarea modelelor la codificarea video, GPU-ul RTX™ 4070 pentru laptop oferă toate performanțele necesare pentru crearea de conținut de top.

Control de mare precizie

Descoperă noi modalități de lucru cu ajutorul exclusivistului ASUS DialPad, un controler fizic intuitiv care oferă un control instantaneu și precis, din vârful degetelor, asupra parametrilor din aplicațiile tale creative. Poți schimba cu ușurință dimensiunea pensulei sau anula rapid acțiunile pentru a-ți fluidiza fluxul de lucru creativ. Este complet personalizabil și funcționează cu o gamă largă de aplicații! Ce mai aștepți?

Vezi oferta online