HomeProduseLaptopuriLaptopul convertibil de gaming ROG Flow X16: versatilitate la superlativ
Laptop convertibil ASUS ROG Flow X16

Laptopul convertibil de gaming ROG Flow X16: versatilitate la superlativ

Un laptop convertibil este o soluție perfectă pentru a lucra sau a te distra oricând și oriunde, așa că ar fi o ideea grozavă să te poți bucura de puterea și flexibilitatea incredibilă a lui ROG Flow X16. Echipat cu o balama rabatabilă la 360°, un ecran tactil și un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4060 sau 4070, poți să te joci cu ușurință cu un mouse și o tastatură, cu controlerul tău preferat sau să creezi opere de artă AI cu ajutorul NVIDIA Canvas.

Indiferent de ceea ce simți, ROG Flow X16 ar putea fi partenerul perfect pentru tine. Ți-am găsit trei variante de echipare pe care le poți obține apăsând unul dintre butoanele de mai jos:

Vezi oferta GV601VV-NF025W      Vezi oferta GV601VI-NL028W      Vezi oferta GV601VV-NF025W

Configurație puternică

Cu un convertibil Flow X16 ai la dispoziție nu doar o portabilitate, ci și o versatilitate deosebită. Și asta pentru că ROG Flow X16 accelerează toate sarcinile cu ajutorul unui procesor Intel Core™ i9-13900H de ultimă generație și a unui GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4060 sau 4070.

Cu o astfel de configurație la care se adaugă și  formatul compact al carcasei, te vei putea deplasa liber și vei putea creea, transmite și juca oriunde îți vine cheful. X16 are o putere de calcul suficientă pentru a rula extrem de fluid toate cele mai recente motoare de jocuri, cum ar fi Unity și Autodesk, așa că indiferent dacă ești un artist digital, streamer, editor video sau te pricepi la animație și dezvoltare de jocuri, vei avea în vârful degetelor toată puterea de care ai nevoie pentru a-ți duce creațiile la nivelul următor.

Laptop convertibil ASUS ROG Flow X16

Laptop convertibil ASUS ROG Flow X16

Flow X16 vine cu un ecran ROG Nebula HDR, iluminat cu Mini LED-uri pentru un contrast mai profund și o luminozitate mai mare decât cea oferita de panourile LED tradiționale, care poate atinge 1.100 de niți. Vei fi uimit de culorile vii, cu acoperire 100% a gamutului DCI-P3, precum și de cele 1.024 de zone de atenuare locală a luminozității oferite de acest panou VESA DisplayHDR™ 1000. Atât afișajul Nebula HDR, cât și afișajul Nebula standard au un raport de aspect 16:10, Dolby Vision și rate de reîmprospătare de 240 Hz cu timpi de răspuns de 3 ms, asigurând o claritate excelentă a mișcărilor și imagini mai captivante în toate jocurile tale.

Răcirea inteligentă face diferența

ROG Flow X16 se bazează pe ani de experiență în domeniul răcirii inteligente pentru a împinge limitele a ceea ce poate face un laptop ultraportabil. Tehnologia Tri-Fan și radiatorul unic cu lățime completă transformă X16 dintr-un simplu laptop subțire și ușor într-o adevărată mașină de gaming. Compusul termic din metal lichid de la Thermal Grizzly îmbunătățește transferul de căldură, iar capacitatea de a rămâne complet silențios atunci când nu este solicitat intens, grație tehnologiei de răcire ambientală 0dB, menține Flow X16 în avangardă.

Laptop convertibil ASUS ROG Flow X16

Laptop convertibil ASUS ROG Flow X16

Flow X16 a fost proiectat cu versatilitatea în minte. Pentru o experiență standard de gaming pe PC, conectează-ți mouse-ul preferat pentru a-l asocia cu tastatura. Cu N-key rollover, o cursă a tastelor de 1,7 mm și RGB cu o singură zonă cu suport Aura Sync, tastatura are același set de caracteristici premium ca și celelalte laptopuri ROG. Atunci când este utilizat în modul tabletă, ecranul tactil de 16 inchi îți permite să te bucuri fără efort de jocurile tale preferate compatibile cu dispozitivele mobile și tactile. Pentru jocurile suportate, X16 se conectează, de asemenea, fără probleme cu controllere wireless pentru o nouă abordare a jocurilor ultraportabile. Asociază până la patru controllere și pune X16 în modul cort pentru a lua cu tine cele mai bune jocuri oriunde te-ai duce. Indiferent de modul în care joci, Flow X16 se poate adapta la stilul tău.

Vezi oferta GV601VV-NF025W      Vezi oferta GV601VI-NL028W      Vezi oferta GV601VV-NF025W

Urmărește clipul video cu ROG Flow X16