HomeProduseLaptopuriPremiat pentru design, notebook-ul ASUS X509 este la mare căutare primăvara asta
Laptopul X509 premiat iF Design

Premiat pentru design, notebook-ul ASUS X509 este la mare căutare primăvara asta

Notebook-ul ASUS X509 este unul dintre acele dispozitive de care ajungi să-ți legi mai toate activitățile digitale, grație abilității sale de a fi bun atât pentru sarcinile de lucru, cât și pentru divertisment și comunicare.

Design premiat, cu dotări pe măsură

Designul minimalist foarte șic nu doar că i-a adus recent un binemeritat premiu iF Design, dar a fost gândit în termeni de funcționalitate. Fiind destinat deopotrivă muncii și distracției,  ASUS i-a oferit două finisaje atractive: Transparent Silver și Slate Grey. Cu o greutate totală de numai 1,8 kg, ASUS X509 este extrem de portabil și poate ține pasul fără probleme cu stilul tău de viață alert.

Fiind vorba aici de un laptop mainstream, X509 este surprinzător de bine dotat, cu procesoare care pot urca în gamă până la un Intel Core i7 de generația a 8-a, până la 16 GB de RAM la 2.400 MHz și o placă grafică discretă NVIDIA MX250. Stocarea duală poate include un SSD PCIe cu o capacitate de până la 512 GB și un hard disk de 1 TB, o combinație perfectă a unei capacități de stocare mare și a unor viteze rapide de citire/scriere. Dacă vrei să apeși pedala de accelerație până la podea, ai și opțiunea memoriei Intel Optane.

Laptopul X509

Laptopul X509

Spectaculosul ecran NanoEdge îi conferă lui ASUS X509 un spațiu de lucru sau de joacă vast, experiența fiind captivantă indiferent ce faci cu el. Panoul larg FullHD este tratat anti-reflexii pentru a reduce orice efect iritant, așa că te vei putea concentra exclusiv pe ce se întâmplă pe ecran.

Sunet Sonic Master

ASUS SonicMaster este o combinație de tuning hardware, software și audio având proiectat cu scopul de a va oferi cea mai bună experiență audio. Un codec de calitate profesională asigură encodarea audio precisă, în timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari și camerele de rezonanță perfect adaptate la ASUS X509 asigură o redare audio puternică și un bas mai profund.

De unde îl poți cumpăra

Ți l-am lăudat pentru dotări și design, dar cu siguranță vei fi și mai fericit să afli că X509 figurează printre mega ofertele de primăvară, disponibile online.

Vezi oferta online pentru ASUS X509