HomeProduseLaptopuriTrei Vivobook-uri perfecte pentru noul an școlar
ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

Trei Vivobook-uri perfecte pentru noul an școlar

Când te gândești la un laptop pentru școală, de cele mai multe ori îți imaginezi acele laptopuri de business, destul de terne, care se concentrează doar pe rezolvarea optimă a unor sarcini de computing nu foarte solicitante și rularea la parametri cât mai buni a unor aplicații de productivitate utile în procesul educativ. Probabil că ultimul lucru la care te-ai gândi ar fi un laptop performant, cu un design trendy sau care să includă componente premium.

Dar cum orice părinte vrea tot ce este mai bun pentru copilul său, ne-am gândit să-ți propunem trei modele de laptopuri cu performanțe sensibil peste medie, care reușesc să iasă din mulțime grație caracteristicilor lor atent studiate.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

Cel mai probabil, copilul tău este la curent cu tot ce este nou în materie de modă. De aceea, cu siguranța va aprecia combinația supremă între moda stradală și tehnologie, reprezentată de laptopul  Vivobook S 15 OLED BAPE Edition. Rezultatul unei colaborări dintre ASUS și renumitul brand de îmbrăcăminte stradală, A BATHING APE® (BAPE®) din Japonia, cele două modele de camuflaj create exclusiv pentru această colaborare sunt prezente nu numai pe laptop, ci și pe alte accesorii excepționale care vin la pachet cu acesta, cum ar fi un mouse, o geantă de transport și o figurină BABY MILO®.

Acest laptop subțire și ușor de ultimă generație este o capodoperă de design elaborat, cu detalii lucrate cu finețe care frizează perfecțiunea. Designul de camuflaj de pe capac a fost foto-gravat cu precizie la lumină și este împodobit cu o etichetă reflectorizantă cu logo din oțel inoxidabil prelucrat PVD. Tastatura ASUS ErgoSense oferă o experiență de tastare confortabilă, în timp ce balamaua lay-flat la 180° oferă flexibilitate pentru orice situație.

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition este echipat cu un procesor Intel Core™ a 13-a generație și 16 GB RAM, oferind performanțe excepționale, fiind validat Intel Evo. Dincolo de aplicațiile productive rulate impecabil, Vivobook S 15 OLED BAPE Edition este excelent pentru streaming pe Netflix, YouTube sau navigare pe rețelele sociale. Dispunând de un ecran OLED NanoEdge în format 16:9 cu rezoluție 2,8K la 120 Hz, experiența de vizionare este captivantă cu la o luminozitate de 600 de niți, un raport ecran/corp de 86% și o acoperire de 100 % a gamutului de culoare cinematografic DCI-P3 de 100%. Pentru muncă sau pentru joacă, acest laptop le are pe toate.

Vezi oferta online

ASUS Vivobook 16X

ASUS Vivobook 16X

ASUS Vivobook 16X

Vivobook 16X OLED oferă o experiență vizuală uimitoare, cu detalii incredibile și culori ultra-vii, fiind dotat cu un panou OLED 4K de top la nivel mondial, care are un raport de aspect 16:10 pentru a oferi mai mult spațiu de lucru pe ecran. Ecranul OLED este validat PANTONE® pentru o fidelitate a culorilor de nivel profesional, iar gama de culori DCI-P3 acoperită în proporție de 100 % asigură afișarea unor culori de nivel cinematografic. În plus, ochii copilului tău vor fi protejați grație certificării TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, iar funcționarea fără pâlpâire asigură o mai mică presiune asupra ochilor în timpul sesiunilor lungi de vizionare.

Vivobook 16X OLED oferă suficientă putere pentru sarcinile de zi cu zi, fie că este vorba de muncă, de joacă sau pur și simplu de divertisment. Procesorul Intel Core™  din a 13-a generație rulează în tandem cu 16 GB de memorie rapidă, 1 TB de stocare SSD rapidă și conectivitate WiFi 6E de mare viteză.

ASUS Antimicrobial Guard inhibă dezvoltarea bacteriilor, în timp ce ASUS Antimicrobial Guard Plus utilizează un tratament mai dens, care inhibă și virușii. Efectul este dovedit științific – pe baza standardelor ISO 217021 și 221962 – tehnologia fiind capabilă să inhibe dezvoltarea virușilor și a bacteriilor cu peste 99 % pe o perioadă de 24 de ore.

Laptopurile ASUS sunt proiectate cu o rezistență extraordinară și îndeplinesc cerințele standardului militar exigent US MIL-STD-810H, fiind supuse la 12 metode de testare riguroase și 26 de proceduri de testare foarte dure – depășind standardele industriei. Rezultatul este o gamă de produse renumite pentru fiabilitate și durabilitate.

Vezi oferta online

ASUS Vivobook Go 15 L1504

ASUS Vivobook Go 15 L1504

ASUS Vivobook Go 15 L1504

Dacă preferi platforma AMD, îți propunem un laptop de buget, dar care este perfect echipat pentru sarcinile de zi cu zi. Ușor și compact, ASUS Vivobook Go 15 OLED este conceput pentru productivitate sporită, dar și pentru a oferi o serioasă doză de distracție în condiții de mobilitate. Balamaua de 180° lay-flat, scutul fizic pentru camera web și o mulțime de caracteristici de design bine gândite, inclusiv un superb ecran OLED, fac din Vivobook Go 15 OLED un laptop perfect pentru oricine se afla deseori în mișcare.

Imaginile redate sunt uimitor de clare, cu un risc redus de oboseală a ochilor în timpul sesiunilor lungi de vizionare, datorită panoului OLED certificat TÜV Rheinland. Designul cu ramă subțire NanoEdge oferă mai mult spațiu pe ecran pentru multitasking și o vizionare captivantă. Echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 5, 16 GB de memorie LDDR5 rapidă și 512 GB de spațiu de stocare, laptopul duce la îndeplinire toate sarcinile axate pe productivitate.

Vivobook Go 15 OLED este prevăzut cu o balama cu rabatare la 180°, care facilitează partajarea conținutului sau colaborarea cu alte persoane. În plus, laptopul este proiectat pentru o rezistență extraordinară și îndeplinește cerințele standardului exigent de nivel militar US MIL-STD-810H. Rezultatul este un laptop fiabil și rezistent, excelent nu doar pentru activitățile specifice mediului școlar, ci și pentru o mulțime de activități din timpul liber.

Vezi oferta online