HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS cu ecran OLED sunt validate Pantone
ZenBook Flip S UX371

Laptopurile ASUS cu ecran OLED sunt validate Pantone

Laptopurile ASUS cu ecrane OLED sunt validate Pantone pentru acuratețea culorilor reproduse de acest tip de panou. Acest aspect este esențial în crearea și editarea de conținut foto-video, ajutând la obținerea unor lucrări finale cu o cromatică fidelă realității. Utilizatorii laptopurilor de acest tip vor vedea pe ecran culori intense, cu un contrast ridicat și un negru profund.

Pantone oferă un limbaj universal al culorilor, care facilitează deciziile privind fiecare etapă a fluxului de lucru pentru designeri, graficieni, producători și companii. Pantone este recunoscut la nivel global ca un sistem de încredere, utilizat pe multe piețe, inclusiv grafică, modă, ambalaje, arhitectură, cosmetice, design industrial, mobilier, bunuri de larg consum, branding corporativ și multe altele.

Tehnicienii Pantone au studiat culorile și au pus la punct procese riguroase de validare. Cu ajutorul tehnologiei avansate X-Rite, sunt ajustate și validate sute de dispozitive pentru reproducerea cât mai fidelă a nuanțelor.

Primul laptop ASUS de acest tip – ZenBook Flip S UX371 – a fost pus pe piață la finalul anului 2020. Într-o multitudine de articole, testerii de specialitate au apreciat calitatea ecranului, fiind uimiți de îmbunătățirile semnificative aduse de ecranul ASUS OLED comparativ cu versiunile LCD. Află mai multe detalii despre ZenBook Flip S

La începutul lui 2021, ASUS a extins oferta de laptopuri echipate cu panouri OLED cu noi modele precum ZenBook 13 US325 OLED și ZenBook Pro Duo 15 OLED.

Urmărește un video comparativ între ecranele OLD și LCD de pe laptopuri