HomeProduseLaptopuriASUS TUF Gaming A16 Advantage™ Edition: gaming de top cu Team Red

ASUS TUF Gaming A16 Advantage™ Edition: gaming de top cu Team Red

Dacă vrei să beneficiezi de cele mai noi tehnologii în materie de computing mobil fără să recurgi la combinația clasică Intel-NVIDIA, avem pentru tine astăzi o adevărată bijuterie marca AMD, sub forma laptopului de gaming TUF Gaming A16 Advantage™ Edition, cu care streaming-ul și multitasking-ul devin floare la ureche.

Cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 9 7940HS și până la 32 GB de RAM DDR5 de 4800 MHz îți vor permite să rulezi orice aplicație, fie ea din sfera productivității sau cea a divertismentului, extraordinar de rapid pe Windows 11. De asemenea vei putea profita de performanțe excelente în jocuri cu un cip grafic ce poate urca în gama până la un GPU AMD Radeon™ RX 7700S cu AMD Smart Access Graphics. Iar atunci când biblioteca ta de jocuri se va umple până la refuz, un slot SSD M.2 NVMe îți va permite o extindere facilă a capacității de stocare.

Laptop ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition

Laptop ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition

Comutator MUX și grafică AMD SmartAccess

Tehnologia AMD SmartAccess Graphics automatizează comutarea între grafica integrată și cea discretă sau îți poate oferi un control manual complet cu ajutorului unui comutator MUX dedicat. AMD SmartShift Max este un algoritm de amplificare dinamic, antrenat prin machine learning, care permite procesorului și GPU-ului să aloce automat puterea din mers. AMD Smart Access Memory™ oferă procesorului acces la întreaga memorie VRAM a GPU-ului, mai degrabă decât la bucăți mici, reducând latența și îmbunătățind performanța. Nu în ultimul rând, AMD SmartShift RSR îi permite GPU-ului dedicat să randeze un cadru la o rezoluție mai mică, apoi să îl îmbunătățească considerabil cu grafica integrată, pentru a obține în final rate de cadre superioare.

Memorie multi-funcțională

O cantitate de până la 32 GB de memorie DDR5-4800 dual-channel face ca totul, de la multitasking la redarea multimedia, să ruleze rapid și fără probleme. RAM-ul de înaltă performanță îți permite să comuți fără probleme între jocuri, streaming și navigare pe web.

În plus, jocurile și aplicațiile se încarcă rapid pe un SSD NVMe și poți adăuga și o a doua unitate în slotul SSD M.2 liber, pentru a crea terabytes de spațiu suplimentar pentru colecția ta.

Streaming de înaltă performanță

TUF Gaming A16 este construit de la zero nu doar pentru jucători ci și pentru dezvoltatorii de jocuri. A16 poate rula cele mai recente motoare de joc și, indiferent dacă ești artist digital, streamer, editor video sau te ocupi cu animația și dezvoltarea de jocuri, A16 are toată puterea de care ai nevoie.

Ecran captivant

Panoul captivant de 16 inchi cu rame înguste și un raport ecran/corp imens, de 90%, oferă rate de reîmprospătare de 240Hz la rezoluție QHD și de 165Hz în Full HD, așa că vei putea ține pasul cu profesioniștii. Cu AMD FreeSync™ Premium, rata de reîmprospătare a afișajului se sincronizează cu ieșirea GPU-ului pentru a reduce întârzierea, a minimiza sacadările și a elimina ruperile de imagine. Panoul QHD acoperă 100% din spațiul de culoare cinematografic DCI-P3, iar afișajul FHD acoperă 100% din sRGB, reproducând culorile exact așa cum și-a propus creatorul.

Laptop ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition

Laptop ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition

Sistem termic redutabil

Procesoarele cu număr mare de nuclee și GPU-urile moderne creează mai multă căldură atunci când sunt la încărcare maximă. Pentru a gestiona hardware-ul său de mare putere TUF Gaming A16 este echipat cu până la șase conducte de căldură dedicate. TUF Gaming A16 2023 își menține rece chiar și în cele mai solicitante jocuri.

Carcasa subțire lasă puțin spațiu pentru răcire, așa că a fost îmbunătățit fiecare aspect al ventilatoarelor Arc Flow™, fiecare venind cu 84 de pale care variază în grosime de la bază la vârf pentru a maximiza fluxul de aer, iar lamele sunt acoperite de un model special de undă aerodinamică care minimizează turbulențele și zgomotul. Fluxul de aer constant, reglat uniform asigură o fiabilitate mai mare în timp. Ventilatoarele sunt fabricate dintr-un polimer special cu cristale lichide, care este suficient de puternic pentru a se învârti la turații mari, chiar și la dimensiuni ultra-subțiri, îmbunătățind fluxul de aer cu până la 13%.

Autonomie și conectivitate extinse

O baterie de 90 Wh asociată cu procesorul AMD Ryzen™ eficient din punct de vedere energetic oferă până la 13,6 ore de redare video, cu tehnologia de încărcare rapidă care readuce aparatul la un nivel de încărcare de 50% în doar 30 de minute. A16 acceptă, de asemenea, încărcare de până la 100 W prin USB-C.

Un port dedicat HDMI 2.1b este suplimentat de două USB Type-C cu suport DisplayPort, precum și de puterea și versatilitatea USB 4.0. Pentru periferice suplimentare, A16 dispune și de un port USB de tip A pe partea stângă și dreaptă. Wi-Fi 6 rapid și fiabil (802.11ax) vă asigură că vei putea intra online și te vei bucura de jocuri fără întârzieri chiar și în rețele aglomerate sau te poți conecta direct prin cablu, cu portul Gigabit Ethernet.

Vezi oferta online Urmărește un unboxing cu TUF Gaming A16 2023