HomeProduseLaptopuriVideo unboxing cu laptopul ASUS TUF Gaming A16 (2023) 
TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617)

Video unboxing cu laptopul ASUS TUF Gaming A16 (2023) 

Noul ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition (FA617) anunțat în ianuarie la CES 2023, este un laptop de gaming ce dispune de cele mai noi componente de la AMD, precum procesorul AMD Ryzen 9 7940HS și placa grafică AMD Radeon™ RX 7700S. Acest model performant este conceput pentru cei care doresc să facă streaming jucând cele mai recente titluri.

Utilizatorii vor fi captivați în jocurile lor preferate datorită ramelor subțiri, unui raport de 90% și a unui panou QHD cu o rată de reîmprospătare de 240Hz. De asemenea, include un sistem de răcire cu ventilatoare Arc Flow cu 84 de pale, până la șapte conducte de căldură, plus patru orificii de evacuare care împing eficient căldura înafara sistemului.

În clipul de mai jos, îți este prezentat conținutul pachetului. După cum se poate observa, pe partea superioară a cutiei, atunci când este deschisă, alături de un set de abțibilduri, se găsește un QR code ce te va duce către un filtru de Instagram ce-ți va oferi o experiență exclusivă de unboxing TUF Gaming. 

Vezi unboxing-ul oficial ASUS TUF Gaming A16 (FA617):