HomeProduseLaptopuriTrei laptopuri tari pentru creatori, cu garanție extinsă de 3 ani

Trei laptopuri tari pentru creatori, cu garanție extinsă de 3 ani

Cine decide să se aventureze pe tărâmul destul de tumultuos al creării de conținut nu o face, de regulă, pentru doar câteva săptămâni sau luni. Pentru a-ți impune creațiile pe o piață media deja supra-saturată, va trebui să produci conținut în mod constant și pe termen lung, motiv pentru care oferta ASUS destinată creatorilor de conținut are un as ascuns în mânecă: garanția de 3 ani oferită pentru principalul instrument al creatorilor, și anume laptopurile specializate.

În felul acesta, poți fi sigur că beneficiezi de tot suportul tehnic de care ai putea avea nevoie, pe o perioadă extinsă de timp, ceea ce s-ar putea dovedi salutar pentru cineva aflat la început de drum în acest domeniu. Te vei putea concentra, astfel, pe idei inovatoare, mijloace de expresie inedite și toate acele elemente surprinzătoare care, în final, îi vor face pe utilizatori să apese butonul „Subscribe”.

În acest articol îți vom sugera trei laptopuri excelent dotate pentru crearea de conținut, cu care vei putea lucra în orice scenariu de lucru imaginabil, fără să-ți faci vreo problemă în cazul unei destul de improbabile probleme tehnice.

„Top of the top” la capitolul performanță

Laptop ProArt Studiobook Pro 16 OLED (W7604)

Laptop ProArt Studiobook Pro 16 OLED

Dacă performanța este ceea ce-ți dorești cel mai mult de la viitorul tău instrument de lucru, ProArt Studiobook Pro 16 OLED este exact ceea ce cauți. Vei obține o stație de lucru mobilă puternică, care depășește toate așteptările și depășește cu mult extraordinarul.

Procesorul imbatabil de generația a 13-a Intel Core i9-13980HX lucrează în tandem cu GPU-ul NVIDIA RTX 3000 Ada Generation pentru laptop, combinația deja redutabilă fiind complementată de cantități mari de memorie și stocare ultrarapidă, care îți vor supra-alimenta fluxul de lucru de creare de conținut și îți va lăsa imaginația să zburde.

Ecranul tactil OLED de 16 inchi, cu rezoluție 3,2K la 120 Hz, vine cu o deosebită precizie a culorilor și te vei bucura de un control precis de neegalat al aplicațiilor tale cu touchpad-ul haptic mare, compatibil cu stiloul și controlul rotativ intuitiv ASUS Dial.

Vezi oferta online

Cel mai puternic Zenbook

Laptop ASUS Zenbook Pro 16X OLED

Laptop ASUS Zenbook Pro 16X OLED

Zenbook Pro 16X OLED este laptopul destinat creatorilor care nu fac niciun fel de compromis, punându-ți la dispoziție o multitudine de inovații de design și o carcasa construită integral din metal.
Laptopul este dotat cu un ecran tactil fără rival pe piață, un display 4K OLED HDR cu design NanoEdge și raport de aspect 16:10, fiind alimentat de puternicele procesoare Intel de a 12-a generație și o placă video ce poate urca în gama până la o NVIDIA GeForce RTX 3060.

Un element pe care îl vei aprecia în mod deosebit este noul mecanism Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), care îți inclină tastatura la un unghi care face tastarea mult mai confortabilă, îmbunătățind, în același timp, răcirea.

Inovatorul sistem ASUS Dial permite un control precis, din vârful degetelor, pentru diverși parametri din aplicațiile creative Adobe, în timp ce noul ASUS NumberPad extins beneficiază de o senzitivitate sporită la atingere, pentru o și mai ușoară introducere a datelor numerice. Zenbook Pro 16X OLED redefinește modul în care un laptop pentru creatori ar trebui să arate și să funcționeze, ajutându-te să-ți duci creativitatea la nivelul următor.

Vezi oferta online

Cel mai portabil dintre cei puternici

Laptop ASUS Zenbook Pro 14 OLED UX6404

Laptop ASUS Zenbook Pro 14 OLED UX6404

Dacă vrei să poți crea în condiții optime oriunde te-ai afla, dimensiunile compacte ale cuceritorului ASUS Zenbook Pro 14 OLED (UX6404) îți oferă mai multă putere creativă în mișcare, într-o carcasă mai elegantă și mai ultra-compactă decât oricând.

Este dotat cu noul afișaj OLED NanoEdge de 14,5 inchi, la 120 Hz, la care se adaugă puterea maximă a celui mai recent procesor de a 13-a generație, Intel Core i9-13900H, și a unei plăci grafice de nivel studio NVIDIA GeForce RTX 4070. Puterea întregului ansamblu hardware este dezlănțuită de tehnologia termică ASUS IceCool Pro, la un TDP combinat de maxim 125 de wați, și în plus vei beneficia și de inovatorul ASUS DialPad, pentru un control creativ total.

Vei putea lucra liber, oriunde te-ai afla, cu această minune în materie de portabilitate, cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de 1,6 kg, la care se adaugă  productivitatea non-stop oferită de bateria de lungă durată de 76 Wh.

Vezi oferta online