HomeRecomandariTrei dispozitive ROG ultra-portabile și super-puternice pe care să le iei cu tine oriunde

Trei dispozitive ROG ultra-portabile și super-puternice pe care să le iei cu tine oriunde

Vacanța cică vine cu trenul din Franța, dar pentru un adevărat pasionat de tehnologie suntem siguri că vine mai degrabă cu vaporul din Taiwan. Pentru că de acolo sosesc la noi trei dintre cele mai cool gadgeturi pe care le poți lua după tine oriunde ai merge: o consolă de jocuri portabilă, un laptop super-portabil și un smartphone de super-top.

Războaiele sunt câștigate de aliați

Pe orice câmp de luptă digital, un aliat bun este mult mai valoros decât orice altceva. De aceea, ROG Ally, noul dispozitiv portabil incredibil de puternic pentru jocuri Windows este companionul perfect pentru această vacanță. Având la bază APU-ul de ultimă generație AMD Ryzen Z1 Extreme, ROG Ally poate rula cu ușurință jocuri AAA și titluri indie în Full HD 1080p. Ceea ce face posibil acest lucru este soluția termică Zero Gravity de la ROG, care asigură răcirea lui Ally în orice orientare.

Suportul Wi-Fi 6E asigură o conexiune solidă, chiar și în rețelele aglomerate, indiferent dacă joci un meci multiplayer sau faci streaming de pe Xbox Cloud Gaming.

ASUS ROG Ally

ASUS ROG Ally

Echipat cu un panou Full HD (1080p) de 120 Hz cu suport FreeSync™ Premium, jucătorii se vor bucura de o claritate supremă a mișcărilor în jocurile cu ritm alert, fără ruperi de imagine sau sacadări în cazul unei scăderi a nivelurilor FPS. Suportul complet pentru Steam, EA App, Xbox Game Pass, Epic Games Store, GOG și mai multe biblioteci de jocuri asigură faptul că, indiferent de unde își descarcă jucătorii jocurile, ROG Ally le asigură suportul necesar.

Vezi oferta online

Stație de luptă mobilă

ROG Flow X13 GV302 este primul dispozitiv de gaming de 13 inchi care întruchipează versatilitatea, schimbându-și liber forma cu ajutorul unei balamale de 360°. Liniile texturate de pe carcasă îi întăresc structura și adaugă aderență pentru a facilita transportul, cu un stil inspirat de undele gravitaționale ale obiectelor stelare.

ROG Flow X13 (2023) GV302

ROG Flow X13 (2023) GV302

Echipat cu un ecran tactil, poți să te joci cu ușurință cu un mouse și o tastatură, cu controlerul tău preferat sau să fii puțin creativ cu ajutorul NVIDIA Canvas. Vei beneficia de puterea unui procesor AMD Ryzen 9 7940HS și a unui GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4070. Dar arma secretă este ecosistemul exclusiv ROG XG Mobile al GPU-urilor externe, care include un hub I/O încorporat și un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4090 cu un TGP maxim de 150W, transformând Flow X13 dintr-un dispozitiv de gaming mobil într-o adevărată stație de luptă.

Vezi oferta online

Visul unei nopți de gaming

ROG Phone 7 este telefonul de gaming la care ai visat dintotdeauna și oferă puterea de neegalat a celui mai recent procesor Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, beneficiind de accelerare hardware pentru ray-tracing. Designul futurist vine în două nuanțe complet noi, ambele îmbrățișând ecranul matricial unic ROG Vision de pe panoul dorsal.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 7 – care include inovatorul AeroActive Portal – menține totul super-rece chiar și atunci când atingi performanța maximă, iar AeroActive Cooler 7 funcționează și pe post de subwoofer, pentru a-ți oferi un sistem de sunet portabil 2.1.

ASUS ROG Phone 7

ASUS ROG Phone 7

Ecranul AMOLED de 165 Hz oferă o luminozitate excelentă pentru utilizarea în aer liber. De asemenea, nu lipsesc nici caracteristicile tale preferate, cum ar fi comenzile unice AirTrigger și bateria imensă de 6000 mAh.

Vezi oferta online