HomeStiriEvenimentul ASUS Thincredible anunță Zenbook S 13 OLED și colaborarea Vivobook x BAPE
Jonney Shih, Kevin Wang și Bastian Albinus prezintă lansările ASUS Thincredible

Evenimentul ASUS Thincredible anunță Zenbook S 13 OLED și colaborarea Vivobook x BAPE

În cadrul evenimentului online de pe 20 aprilie, Jonney Shih a prezentat ASUS Zenbook S 13 OLED, cel mai subțire laptop ultra-portabil cu OLED din lume. Alături de acesta au fost dezvăluite mai multe modelele ultra-subțiri și ultra-ușoare Zenbook și Vivobook, cu performanțe de vârf, funcții sustenabile și ecrane OLED superbe.

Echipate cu noile și uimitoarele ecrane ASUS Lumina OLED, cu tehnologia ASUS IceCool și având un design extrem de durabil și unic, cele mai recente modele Zenbook și Vivobook le oferă utilizatorilor performanțe sustenabile și inovații practice.

Zenbook S 13 OLED are o grosime de doar 1 cm și cântărește doar 1 kg. Acest laptop certificat Intel® Evo™ oferă performanțe excepționale, autonomie și sustenabilitate, alături de un ecran ASUS Lumina OLED integrat într-o carcasă ultra-compactă. Având o baterie de 63 Wh pentru activități pe parcursul întregii zile și o gamă completă de porturi I/O, acest model este partenerul perfect pentru cei al căror stil de viață implică portabilitate maximă. Află mai multe detalii de aici.

Linia Zenbook include, de asemenea, Zenbook 14X OLED (UX3404), un laptop portabil compact de înaltă performanță, dar și Zenbook 14 Flip OLED (UP3404), un laptop ultra-portabil convertibil și polivalent.

În cadrul evenimentului virtual au fost prezentate, de asemenea, Vivobook S 14 OLED (K5404) și Vivobook S 15 OLED (K5504). Aceste laptopuri elegante, subțiri și ușoare oferă performanțe remarcabile și au un design unic, fiind certificate Intel Evo pentru cea mai bună experiență de utilizare. Sunt echipate cu procesoare ce pot urca în gamă până la Intel Core i9-13900H din generația a 13-a, cu ecrane luminoase ASUS Lumina OLED 2,8K la 120 Hz și cu baterii de mare capacitate, de 75 Wh.

Vivobook S 15 OLED vine, de asemenea, cu grafică discretă Intel Arc™ opțională. Cu durabilitate certificată la nivel militar și proiectate cu balamale ce se deschid la 180° pentru a permite multiple scenarii de utilizare, Vivobook S 14 OLED și Vivobook S 15 OLED oferă utilizatorilor putere, rezistență și utilizare flexibilă.

A fost anunțată, de asemenea, o colaborare între ASUS și A Bathing Ape® (BAPE®), celebrul brand de îmbrăcăminte de stradă. Rezultatul acestei colaborări, ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition, marchează prima asociere BAPE pentru lansarea unui laptop, fiind sincronizată cu cea de-a 30-a aniversare a brandului.

Celebrând estetica veselă, creativă și autentică și combinând stilurile energice și vibrante împărtășite atât de BAPE, cât și de Vivobook, acest laptop e disponibil într-o culoare trendy, având în pachet accesorii precum o geantă de transport, un mouse, figurine și multe altele. Această colaborare va uimi cu siguranță lumea prin modelele sale unice și elegante, perfecte pentru utilizatorii ce caută autenticitatea și creativitatea. Află mai multe detalii și vezi teaserul video.

Zenbook: laptopuri care redefinesc portabilitatea

Inovațiile uimitoare precum Zenbook S 13 OLED reprezintă apogeul spiritului Zenbook „Incredible Comes From Within” („Incredibilul vine din interior”). Întreaga serie Zenbook este proiectată și construită pentru cei care urmăresc incredibilul, definind noi standarde în industrie în ceea ce privește portabilitatea, performanța și autonomia bateriei, cu uimitoarele ecrane ASUS Lumina OLED.

Această misiune își are originea în colaborarea din 2011 dintre ASUS și Intel pentru a proiecta laptopuri Ultrabook® și este perfect exemplificată astăzi cu aceste laptopuri certificate Evo, cu design ultra-subțire și ultra-ușor, care nu fac niciun sacrificiu în ceea ce privește performanțele. La fel ca Zenbook S 13 OLED, întreaga gamă Zenbook se bucură de cele mai recente inovații, cea mai bună manoperă și oferă cea mai bună experiență premium creatorilor și utilizatorilor aflați mereu în mișcare.

More care, less impact. – Mai multă grijă și un impact mai redus față de mediul înconjurător

Laptopurile ASUS aduc inovații menite să îmbunătățească experiența utilizatorului, reducând în același timp impactul asupra mediului și creând un viitor mai sustenabil pentru toată lumea. În 2023, peste 90% dintre laptopurile consumer ale ASUS vor fi conforme cu standardele EPEAT și ENERGY STAR® 8.0, demonstrând angajamentul brandului de a oferi mai mult în materie de sustenabilitate.

Durabil din toate punctele de vedere, noul Zenbook S 13 OLED demonstrează și mai mult angajamentul ASUS de a crea produse care să minimizeze impactul asupra mediului. Acesta utilizează materiale reciclate în întregul său design, inclusiv materiale plastice reciclate post-consumator (PCR), aluminiu reciclat post-industrial (PIR) și aliaj de magneziu PIR. Cu carcasa metalică PIR, care reduce amprenta de carbon cu peste 50%6 și un ambalaj bine proiectat, care se poate transforma în stand de laptop după despachetare, Zenbook S 13 OLED își respectă cu adevărat promisiunea More care, less impact.