HomeStiriLansariASUS și A Bathing Ape anunță Vivobook S 15 OLED BAPE Edition într-un pachet cu multiple accesorii

ASUS și A Bathing Ape anunță Vivobook S 15 OLED BAPE Edition într-un pachet cu multiple accesorii

În cadrul evenimentului de lansare Thincredible a fost anunțată colaborarea între ASUS și A Bathing Ape® / BAPE®, celebrul brand de îmbrăcăminte de stradă. Rezultatul acestei colaborări, ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition, marchează prima asociere BAPE pentru lansarea unui laptop, fiind sincronizată cu cea de-a 30-a aniversare a brandului.

Celebrând estetica veselă, creativă și autentică și combinând stilurile energice și vibrante împărtășite atât de BAPE, cât și de Vivobook, acest laptop e disponibil într-o culoare trendy, având în pachet accesorii precum o geantă de transport, un mouse, figurine și multe altele. Această colaborare va uimi cu siguranță lumea prin modelele sale unice și elegante, perfecte pentru utilizatorii ce caută autenticitatea și creativitatea.

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition (K5504)

Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition este o ediție specială a Vivobook S 15 OLED și primul bundle BAPE din istorie ce include un laptop. ASUS își propune să ofere cea mai intensă colaborare dintre tehnologie și moda stradală de până acum. BAPE este un brand legendar în domeniul streetwear, iar estetica sa luminoasă și strălucitoare se potrivește perfect cu stilul energic și vibrant al Vivobook. Anul acesta marchează cea de-a 30-a aniversare a BAPE, fiind momentul perfect pentru mult așteptata ediție limitată BAPE, care va fi lansată mai târziu, în 2023.

Dar acest laptop nu este de sine stătător, ci va fi livrat cu o varietate de accesorii, cum ar fi un mouse, o geantă de transport și figurine Baby Milo®. Cu un model exclusiv de camuflaj proiectat de BAPE pe întregul pachet, această nouă colaborare va uimi lumea cu siguranță. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre Vivobook S 15 OLED BAPE® Edition și pentru a avea șansa de a câștiga recompense speciale, utilizatorii se pot înscrie într-o campanie la https://asus.click/vivobookbape_pr.

Urmărește teaserul video