HomeProduseLaptopuriNoul laptop Zenbook 14X OLED (UX3404) a sosit în România
ASUS Zenbook 14X OLED

Noul laptop Zenbook 14X OLED (UX3404) a sosit în România

Dacă ai admirat deja via Internet silueta suplă și ai râvnit la performanțele noului ASUS Zenbook 14X OLED UX3404, avem pentru tine o veste grozavă și anume disponibilitatea acestui laptop pe piața românească. Ai încă un motiv să pui o bază solidă activităților tale digitale cu un laptop subțire, ușor, prietenos cu mediul înconjurător și disponibil în două variante de culoare: Sandstone Beige și Inkwell Grey.

Vezi oferta online

Design impresionant, cu un finisaj ecologic asemănător ceramicii

Finisajul Sandstone Beige folosește o tehnică nouă de acoperire ceramică cu plasmă, pentru a crea o suprafață asemănătoare ceramicii, cu o duritate 8H care respinge amprentele și rezistă la decolorare și uzură. Acest proces ecologic nu are halogeni și generează emisii toxice scăzute, protejând aluminiul, cu un impact mai mic asupra mediului.

Cu acest laptop vei putea partaja foarte ușor imaginile colaboratorilor de la birou, grație designului cu balama la 180°, care permite o amplasarea plată a capacului. Ecranul e perfect compatibil cu cel mai recent ASUS Pen 2.0 cu ale sale 4.096 de niveluri de presiune.

Tastatura ASUS ErgoSense oferă senzații incredibile, cu o cursă optimă a tastelor, calculată cu precizie maximă. În plus, touchpad-ul ASUS ErgoSense permite o operare confortabilă și sensibilă și este și foarte ușor de curățat. Dacă ai nevoie să introduci cifre, touchpad-ul include și blocul numeric virtual ASUS NumberPad 2.0.

ASUS Zenbook 14X OLED

ASUS Zenbook 14X OLED

Configurație puternică

Laptopul găzduiește unul dintre cele mai recente procesoare Intel Core™ din seria H din a 13-a generație, alături de 32 GB de memorie rapidă LPDDR5 și un SSD PCIe 4.0 de 1 TB.

Afișajul OLED HDR NanoEdge de 14,5 inchi oferă un format al imaginilor 16:10, rezoluție 2,8K și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. În configurația de top, grafica este generată de un cip dedicat NVIDIA GeForce RTX™ 3050, facilitând editarea grafică și jocurile ocazionale.

Zenbook 14X OLED UX3404 te eliberează de nevoia de a avea tot timpul în preajmă o priză de curent. Cu bateria sa de lungă durată de 70 Wh, poți rămâne productiv pentru întreaga zi de lucru și o poți reîncărca rapid datorită tehnologiei de încărcare rapida.

Zenbook 14X OLED este dotat cu toate porturile I/O de care ai nevoie pentru o conexiune ușoară la cele mai recente dispozitive și periferice. Cele mai recente porturi ultrarapide Thunderbolt 4 USB-C suportă încărcare rapidă, afișaje externe 4K UHD și transferuri de date de pana la 40 Gbps, iar configurația oferă și un port HDMI 2.1 și un port USB 3.2 Gen 2 Type-A.

Sporește performanța cu ASUS IceCool

Sistemul avansat de răcire ASUS IceCool oferă un control deplin asupra echilibrului dintre performanță și zgomotul produs de ventilatoare. Modul de Performanță maximizează viteza ventilatorului, modul Whisper oferă o funcționare rece și silențioasă economisind energiea, iar modul Standard optimizează inteligent toți parametrii pentru sarcinile de zi cu zi. Pentru a schimba rapid modul ventilator, trebuie doar să utilizezi combinația de taste Fn + F.

Pentru o calitate audio de neegalat, Zenbook 14X OLED UX3404 are un sistem de sunet stereo certificat de experții audio de la Harman Kardon. Oferă un sunet puternic, captivant, care este limpede. Tehnologia Dolby Atmos te răsfață cu divertismentul tău preferat, oferind un sunet care se mișcă în jurul tău, adăugând un realism uimitor muzicii, filmelor și programelor TV.

ASUS Zenbook 14X OLED

ASUS Zenbook 14X OLED

Laptop rezistent conform cu standardele militare americane

Laptopurile ASUS sunt proiectate cu o rezistenta extraordinara și îndeplinesc standardul militar MIL-STD-810H din SUA, fiind supuse unui număr de 12 metode de testare riguroase, care includ 26 de proceduri de testare, ceea ce depășește standardele industriei. Rezultatul este o gamă de produse renumite pentru fiabilitate și rezistență. Acești factori beneficiază, de asemenea, în mod inerent de longevitate și, prin urmare, de sustenabilitate, astfel încât să poți lucra, călători sau să te poți relaxa cu încrederea că laptopul tău ASUS este pregătit pentru lumea reală.