HomeStiriLansariASUS a prezentat Zenbook S 13 OLED UX5304, cel mai subțire laptop ultra-portabil cu OLED
Jonney Shih prezentand Zenbook S 13 OLED

ASUS a prezentat Zenbook S 13 OLED UX5304, cel mai subțire laptop ultra-portabil cu OLED

În cadrul evenimentului de lansare ASUS Thincredible, Jonney Shih – Președintele companiei – a prezentat Zenbook S 13 OLED, cel mai subțire laptop ultra-portabil cu OLED din lume.

Zenbook S 13 OLED (UX5304) are o grosime de doar 1 cm și cântărește doar 1 kg. Acest laptop certificat Evo oferă performanțe excepționale, autonomie și sustenabilitate, alături de un ecran ASUS Lumina OLED integrat într-o carcasă ultra-compactă. Având o baterie de 63 Wh pentru activități pe parcursul întregii zile și o gamă completă de porturi I/O, acest model este partenerul perfect pentru cei al căror stil de viață implică portabilitate maximă.

Întruchipând pe deplin spiritul „Incredible Comes From Within” („Incredibilul vine din interior”), acest Zenbook sofisticat este întruchiparea designului ultra-portabil, fiind finisat în noua culoare Basalt Gray sau în clasica Ponder Blue. De asemenea, este proiectat cu gândul la mediu, folosind în construcția sa metale și materiale plastice reciclate și utilizând ambalaje sustenabile certificate FSC™.

Modelul în culoarea Basalt Gray dispune de materialul exclusiv și revoluționar ASUS Plasma Ceramic Aluminum, care-i conferă aluminiului de pe capac proprietăți ceramice în urma unui proces tehnologic cu impact redus asupra mediului. Acest tratament sporește rezistența la uzură, protecția împotriva coroziunii, managementul termic, duritatea și durata de viață, conferindu-i în același timp un aspect natural ce rezonează cu inspirația Zen a gamei Zenbook.

UX5304 dispune de puterea unui procesor până la Intel Core i7 din generația a 13-a, de 32 GB de memorie RAM LPDDR5 și de un SSD PCIe 4.0 x4 cu capacitate de 1TB. Setul complet de porturi I/O și bateria de 63 Wh facilitează conexiunile și autonomia în deplasări.

Pentru a reda imagini captivante și realiste, Zenbook S 13 OLED integrează un superb ecran ASUS Lumina OLED 16:10 2.8K (2880 x 1800) 16:10, validat Pantone, certificat Dolby Vision și VESA DisplayHDR™ True Black 500.

Vezi un trailer video Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Durabil din toate punctele de vedere, noul Zenbook S 13 OLED demonstrează și mai mult angajamentul ASUS de a crea produse care să minimizeze impactul asupra mediului. Acesta utilizează materiale reciclate în întregul său design, inclusiv materiale plastice reciclate post-consumator (PCR), aluminiu reciclat post-industrial (PIR) și aliaj de magneziu PIR. Cu carcasa metalică PIR, care reduce amprenta de carbon cu peste 50% și un ambalaj bine proiectat, care se poate transforma în stand de laptop după despachetare, Zenbook S 13 OLED își respectă cu adevărat promisiunea More care, less impact.

Noua linia Zenbook mai include Zenbook 14X OLED (UX3404), un laptop portabil compact de înaltă performanță, și Zenbook 14 Flip OLED (UP3404), un laptop ultra-portabil convertibil și polivalent.