HomeProduseDocking station pentru Nexus 7
Nexus 7 Dock

Docking station pentru Nexus 7

Tableta Google Nexus 7, construită de ASUS, mizează foarte mult pe preț și pe performanța utilă. Inginerii care au conceput tableta au renunțat la modulele cu utilitate redusă, cum ar fi camera foto principală, și au preferat un chipset performant.

Nexus 7 a fost una dintre tabletele care nu au beneficiat de promoții speciale de Black Friday dintr-un motiv foarte simplu. Tableta este vândută la un preț foarte apropiat de costul de producție iar reducerile de preț sunt foarte limitate. Tableta Nexus 7 este un model care înglobează și viitoarele beneficii pe care Google le obține din reclama afișată prin intermediul serviciilor sale.

Asus oferă pentru Nexus 7 o serie de accesorii care cresc utilitatea tabletei. Noul docking station pentru Nexus 7 este un suport stabil ce preia o parte din conectorii tabletei. Așezată în noul docking station, tableta Nexus 7 este mai ușor de folosit, utilizatorul putând să folosească o singură mână pentru a naviga prin meniu.

Docking station-ul pentru Nexus 7 va intra pe piață din luna decembrie, primele țări vizate fiind Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Nexus 7 Dock