HomeProduseLaptopuriRecord de premii Good Design 2022 pentru produsele ASUS și Republic of Gamers
ASUS Zenbook S 13 Flip OLED (UP5302)

Record de premii Good Design 2022 pentru produsele ASUS și Republic of Gamers

ASUS a primit 17 distincții în cadrul prestigioasei competiții Good Design Award 2022, atât la categoriile PC și Periferice, cât și la categoria Echipamente video. Acest lucru marchează atât cea mai bună performanță înregistrată vreodată de ASUS în cadrul acestei competiții, cât și cel mai mare număr de premii la categoria PC și Periferice – cu un total de 15. Acest volum marchează, de asemenea, faptul că ASUS a primit mai multe premii decât orice altă companie cu sediul în Taiwan, precum și faptul că a obținut mai multe premii decât toate companiile concurente din categoria PC și Periferice.

Rezultatul semnificativ reflectă angajamentul ASUS de a proiecta și construi dispozitive care încântă și creează experiențe unice. Printre produsele premiate se numără laptopuri de consum, de gaming și de business; Chromebooks; un accesoriu; un dispozitiv periferic; ecrane de gaming și pentru creatori; o placă de bază pentru creatori; precum și mini PC-uri.

„Angajamentul pentru design, creativitate și experiențe incredibile vine din preocuparea noastră de a oferi în mod constant experiențe incredibile, care îmbunătățesc viața oamenilor de pretutindeni”, a declarat Mitch Yang, Chief Design Officer ASUS. „Credem că, punând utilizatorul în prim-plan și luând decizii empatice, vom atinge în mod constant obietivul privind proiectarea de produse care reflectă ambițiile noastre”.

ASUS Zenbook Pro 17 și ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED

ASUS Zenbook Pro 17 și ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED

Premiile Good Design Award 2022 primite de ASUS și Republic of Gamers (ROG) se regăsesc în tabelul de mai jos:

Categoria PC-uri și Periferice
Laptopuri consumer ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)
ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)
ASUS Zenbook Pro 17 (UM6702)
ASUS Zenbook S 13 OLED (UM5302)
ASUS Zenbook S 13 Flip OLED (UP5302)
Laptopuri business ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402)
ASUS ExpertBook B3 Detachable (B3000)
Laptopuri de gaming ROG Flow X16 (GV601)
Chromebook-uri ASUS Chromebook Detachable CZ1 (CZ1000)
ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)
Plăci de bază ASUS ProArt X670E-Creator WIFI
Periferice ROG Chakram X (P708)
Accesorii ASUS SimPro Dock2
Mini PC-uri ASUS ExpertCenter PN52
ASUS Mini PC PL63
Categoria Echipamente video
Monitoare ROG Swift OLED
ASUS ProArt Display PA169CDV

Sistemul de premii Good Design Award este organizat de Institutul Japonez de Promovare a Designului (JDP) și se află la cea de-a 65-a ediție. Este unul dintre cele patru premii majore de design recunoscute de International Design Alliance. Mai multe informații pot fi găsite la: www.g-mark.org/about.