HomeProduseLaptopuriASUS Vivobook S 15 OLED e laptopul care te scoate din mulțime
ASUS Vivobook S 15 OLED

ASUS Vivobook S 15 OLED e laptopul care te scoate din mulțime

Un laptop nu este doar un simplu instrument de calcul la purtător, ci poate deveni un adevărat simbol al statutului și o declarație de stil. Puține alte laptopuri te fac să ieși cu adevărat în evidență ca ASUS Vivobook S 15 OLED. Dincolo de designul iconic, acest laptop nu este doar un accesoriu la modă, ci un instrument puternic, cu performanțe considerabile, cu un ecran captivant, care constituie și o premiera mondială, fiind primul display NanoEdge 2,8K OLED din lume cu diagonala de 15,6 inchi și rata de reîmprospătare de 120 Hz.

Iar atunci când vine și cu o ofertă foarte bună va fi greu să-i reziști, motiv pentru care pariem că vei da clic pe butonul de mai jos:

Vezi oferta online

O combinație redutabilă

ASUS Vivobook S 15 OLED

ASUS Vivobook S 15 OLED

Cu acest laptop vei putea simți procesorului Intel Core i7-12700H, care poate rula cu până la 4,7 GHz și te vei bucura de spațiul de stocare de până la 1 TB pe SSD. Este un laptop perfect pentru divertisment, cu un raport ecran-corp de 84% și rame de numai 7 mm grosime, care fac orice sarcină vizuală mult mai plăcută.

Vivobook S 15 OLED face toate sarcinile de utilizare zilnice mult mai ușoare. Are 8 GB RAM DDR4 3200 MHz și încă un slot SO-DIMM disponibil pentru extensie de memorie. Cu placa video integrată Intel Iris Xe, sistemul de răcire ASUS IceCool, SSD-ul de până la 1 TB și soluția WiFi 6E ultra-rapidă, Vivobook S 15 OLED are tot ce ți-ar putea trebui și pentru muncă și pentru distracție.

ASUS Vivobook S 15 OLED

ASUS Vivobook S 15 OLED

Vivobook S 15 OLED este, de asemenea, verificat Intel Evo™, ceea ce înseamnă: încărcare rapidă, autonomie pentru întreaga zi, viteze extraordinare de internet și transfer de date, pornire instantanee, precum și performanțe incredibile, toate într-un format ultra-portabil.

Designul geometric al carcasei reprezintă o adevărată declarație de stil.

Primul display 2.8K OLED din lume de 15,6 inchi la 120 Hz

Delectează-ți ochii cu noul display 2.8K OLED NanoEdge cu raport 16:9 de pe Vivobook S 15 OLED! Aceasta minunăție de 600 de niți are detalii clare, un raport ecran-corp de 84% și o acoperire 100% a gamei de culori DCI-P3, pentru culori ultra-vii.

Este de asemenea validat PANTONE și certificat VESA DisplayHDR™ True Black 600 pentru că asigură cea mai mare acuratețe a culorilor și cele mai profunde nuanțe de negru posibile.

Emisiile scăzute de lumina albastră dăunătoare au fost certificate atât de SGS, cât și de TÜV Rheinland, deci chiar și cele mai lungi sesiuni de lucru în fața laptopului vor fi sigure pentru ochii tăi.

Conectivitate cuprinzătoare

Acest laptop îți oferă toate porturile de care ai nevoie pentru a-ți conecta perifericele, display-urile sau proiectoarele. Două porturi Thunderbolt™ 4 USB-C suportă viteze de transfer de date de până la 40 Gbps și exista și un port HDMI 2.0, care suportă ieșire video 4K la 60 Hz, precum și un port USB 3.2 Gen 1 Type-A, cu viteze de transfer de până la 5 Gbps, alături de un conector audio care întregește peisajul.

Tastatura ErgoSense cu feedback ideal

ASUS Vivobook S 15 OLED

ASUS Vivobook S 15 OLED

Cele mai recente tastaturi și touchpad-uri ASUS ErgoSense sunt proiectate pentru a permite o experiență de input de neegalat, care este în armonie cu modul în care te miști, simți și atingi. De aceea, senzația este incredibil de satisfăcătoare, cu o cursă a tastelor calculată cu precizie.

ASUS Antibacterial Guard

În plus, pentru a-ți menține laptopul igienizat, tehnologia ASUS Antibacterial Guard oferă un tratament special de suprafață, care ține la distanță bacteriile. Conform studiilor științifice, Antibacterial Guard inhibă creșterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, reducând potențialul de răspândire al bacteriilor dăunătoare prin contact.