HomeCampanii si concursuriParticipă la ASUS Lobsteropolis Festival în Decentraland
ASUS Lobsteropolis Festival

Participă la ASUS Lobsteropolis Festival în Decentraland

ASUS Vivobook 13 Slate OLED este primul laptop cu Windows 11 de 13,3 inchi cu OLED detașabil din lume și, după cum te-am anunțat deja, vine într-o ediție specială limitată Philip Colbert Edition, proiectată în colaborare cu renumitul artist. Dar, pe lângă accesoriile tematice și ambalaj, care prezintă operele de artă originale ale lui Colbert, Vivobook 13 Slate Philip Colbert Edition îți oferă și posibilitatea de a câștiga obiecte de îmbrăcăminte în ediție limitată, în campania ASUS Losteropolis Festival care se desfășoară în Decentraland.

Mergi în Decentraland

Pentru a participa, în perioada 10 mai – 30 iunie 2022, trebuie să găsești în Decentraland patru obiecte ascunse care se regăsesc și în ambalajul special al laptopului. Pentru asta, trebuie să vizitezi magazinul pop-up ASUS Vivobook din Decentraland. O mențiune importantă: va trebui să te loghezi cu contul tău pentru a obține costumul special ASUS Vivobookx Philip Colbert.

ASUS Lobsteropolis Festival

ASUS Lobsteropolis Festival

Pentru a obține premiul dorit, urmează acești pași:

  1. Colectează toate cele patru obiecte ascunse
  2. Primește un token pe care îl vei putea răscumpăra primind un obiect vestimentar
  3. Pozează-te la cabina foto ASUS cu ASUS Vivobooksuit
  4. Încarcă poza pe rețele de socializare
  5. Inserează tag-urile @ASUS și @philipcolbert

Mergi în Decentraland

Stabilit la Londra, Philip Colbert este adesea numit „finul lui Andy Warhol”. Colbert și-a atras un public global pentru personajul său animat care întruchipează un homar, dar și pentru picturile sale magistrale care ilustrează istoria hiper pop. Lucrările sale explorează în mod convingător modelele culturii digitale contemporane și relația acestora cu un dialog istoric al artei mai profund.