HomeProduseLaptopuriChromebook-urile ASUS sunt disponibile acum pe eShop-ul oficial
ASUS Chromebook Flip C436

Chromebook-urile ASUS sunt disponibile acum pe eShop-ul oficial

Avem o veste bună pentru toți cei care își doresc un laptop subțire, ușor, cu un sistem de operare foarte rapid și perfect integrat cu ecosistemul Google: nu mai puțin de opt modele Chromebook sunt acum disponibile pe eShop, la prețuri convenabile, care acoperă toate buzunarele.

Vezi oferta online

Configurațiile acestor Chromebook-uri acoperă o gamă largă de preferințe în materie de hardware iar prețurile variază în intervalul 1.219 – 4,549 de lei. Poți găsi toate variantele constructive, de la clasicul format cu clapetă, la versiunile detașabile și Flip.

Procesoarele acestor laptopuri urcă în gamă de la un Celeron până la un Intel Core i7 de a 11-a generație, iar cipurile grafice integrate merg de la Intel UHD până la Intel Iris Xᵉ. Cantitatea de memorie variază în intervalul 4 – 16 GB. Cel mai performant ecran disponibil este unul NanoEdge de 14 inchi, la rezoluție 4K/UHD.

Cel mai avansat model din ofertă – ASUS Chromebook CX9

ASUS Chromebook CX9 este ideal și pentru divertisment, dar și pentru business. Cu ajutorul lui, poți lucra de la  distanta folosind sistemele de operare în cloud și instrumente de colaborare. Acest sistem e cât se poate de portabil, cântărind doar 1,05 kg. Totodată, structura de aluminiu îi conferă rezistență de nivel militar US MIL-STD 810H.

Chromebook CX9 beneficiază de un procesor Intel Core i7-1165G7 și are 16 GB LPDDR4X memorie RAM alături de stocarea de 128 GB pe SSD M.2 NVMe PCIe 3.0. Pentru conectivitate facilă și transferuri de mare viteză se bazează pe WiFi 6. Astfel, conferințele online se vor desfășura în cele mai bune condiții atât video – camera web 720p HD are inclusiv un scut de confidențialitate – cât și audio, grație difuzoarelor duale certificate harman/kardon.

Vezi oferta online