HomeCampanii si concursuriO simplă recenzie îți aduce un an de extra-garanție pentru laptopul tău ASUS
Extra garanție în schimbul unei recenzii.

O simplă recenzie îți aduce un an de extra-garanție pentru laptopul tău ASUS

Dacă ești un entuziast al tehnologiilor IT, cu siguranță ai întotdeauna ceva de spus, iar comentariile tale pot fi, deseori, deosebit de pertinente, oferind altor potențiali utilizatori o opinie avizată despre un produs, care îi poate ajuta să ia mai ușor o decizie.

ASUS a fost dintotdeauna interesată de opiniile utilizatorilor săi, care constituie un rezervor generos de idei pentru viitoarele upgrade-uri, indicând cu precizie nevoile concrete ale utilizatorilor, așteptările lor, dar și eventualele dezamăgiri legate de anumite aspecte. Opiniile sincere ale utilizatorilor sunt la fel de valoroase, dacă nu chiar mult mai valoroase decât părerile experților, pentru că au în spate realitatea practicii de zi cu zi, din care designerii și inginerii ASUS se pot inspira pentru a da viața unor produse care frizează perfecțiunea.

Dar părerea ta nu este doar un feedback pentru ASUS, ci și răsplătită cu un an de extra-garanție pentru noul tău laptop. Și tot ce trebuie să faci este să scrii o recenzie despre unul dintre produsele eligibile. Cu un clic pe butonul de mai jos poți accesa site-ul promoției, unde vei găsi procedura exactă și tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de această promoție.

Vezi site-ul promoției

Extra-garanție în doar 3 pași simpli

Procedura prin care poți obține anul de extra-garanție nu este una complicată și o poți urma fără să ai nevoie de cunoștințe specifice sau de abilități tehnice speciale.

Primul pas presupune verificarea produselor eligibile ASUS, pentru a te asigura că noul tău laptop intră sub incidența acestei campanii. Poți face asta consultând listele de produse participante de pe site-ul promoției, unde le vei găsi grupate după familia din care fac parte: ASUS LAPTOP, REPUBLIC OF GAMERS, STUDIOBOOK, TUF GAMING, VIVOBOOK sau ZENBOOK.

Al doilea pas este verificarea platformelor eligibile de pe care trebuie să faci achiziția. Ai la dispoziție 8 platforme:

  • eShop ASUS.COM
  • eMAG
  • ALTEX
  • Media Galaxy
  • PC Garage
  • FLANCO
  • evoMAG
  • CEL

Al treilea pas este scrierea și publicarea recenziei. Pentru a fi considerată calificată, va trebui să aibă  un minim de trei propoziții (200 de caractere), să specifice părerea ta despre caracteristicile, funcțiile și aspectul produsului și să ofere detalii legate de produs formulate într-un mod ușor de înțeles.

În final, nimic nu te mai desparte de premiu exclusiv constând într-un an de garanție extinsă pentru noul tău laptop. Mult succes!

Accesează site-ul promoției